Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Így biztonságos a húsvéti...

Így biztonságos a húsvéti családi összejövetel nagyszülőkkel kis?

Figyelt kérdés
Csak a kertben lennénk és mindenkin rajta lenne ffp2 maszk illetve két méter távolságra állnánk csak egymástól
2020. ápr. 11. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Micsoda szerencse, hogy a kormányrendelet megengedi, hogy kozmetikushoz induljon a kérdező!

Akkor nyilván nem csak a családtagjaival van együtt, ráadásul 2 méteren belül, sőt még taxiba is lehet ülni. Ezeketa kormányrendelet megengedi.

De ha átjön az unokatestvére piálni húsvétra akkor tömeggyilkos.

2020. ápr. 11. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

11-es olvasd már el, nagyszülőkről van szó.

Öregek otthonából pár nap alatt 180 beteget vittek kórházba.

2020. ápr. 11. 15:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nemtalálom ahol irja a nagyszülőket de ok
2020. ápr. 11. 16:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondd csak miért olyan kib****tt fontos most a rokonlatogatás, ami miatt nem érne rá 2 hónap múlva mikor vége ennek a szarnak?? A családok 20%-a így gondolkodik, mint ti, tele a gyakori 20-30 fős rokonlátogatásokkal. Ti fogjátok majd az összes kórházi ágyat elfoglalni először és nekünk, normális otthon maradt embereknek nem lesz majd elég hely, miattatok. Hát én biztos rátok hívnám a rendőrséget a szomszéd helyében, ha meglátnék 30 főt az udvaron. És garantálom, hogy nektek is lesz egy ilyen szomszédotok. Az összes szomszédomra rá fogom hívni, ha ők is ilyen ostobák lesznek, mint ti. Mindenkinek k***ra elege van már ebből a karanténból meg otthonlétből, de az ilyen ostobák miatt ,mint ti kell még extra hónapokat itthon maradnunk, mert nem vagytok képesek felfogni azt, hogy MARADJ OTTHON B*ZMEG MERT A CSAPBÓL IS EZ FOLYIK. KÉSZ ÉS PONT.
2020. ápr. 11. 21:44
 15/15 anonim ***** válasza:

én sem értem ezeket a családi összejöveteleket, komolyan nem értem mi értelme így.

sajnos igen kevesen tartják be és már én is kellemetlenül érzem magam, mert párom családja már tart összejöveteleket, ugyanígy maszkban messze ülnek az idősebbek, szabad levegőn stb stb de én így semmi értelmét nem látom kockázatnak kitenni az idősebbeket és magunkat. Mondjuk én napi szinten skypolok a szüleimmel, anyukámmal rengeteget beszélünk és mivel sokáig külföldön laktam ezért már megszoktam valahol ezt a fajta kommunikációt, és azt gondolom egy ilyen helyzetben ez is maximálisan működhet.

Kényelmesebb és biztonságoabb is lenne.

De már lassan én is elbizonytalanodom, hogy tényleg kinek van igaza..azoknak akiknek nem veszik olyan komolyan vagy azoknak akik komolyan veszik.

2020. ápr. 26. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!