Így biztonságos a húsvéti családi összejövetel nagyszülőkkel kis?
Micsoda szerencse, hogy a kormányrendelet megengedi, hogy kozmetikushoz induljon a kérdező!
Akkor nyilván nem csak a családtagjaival van együtt, ráadásul 2 méteren belül, sőt még taxiba is lehet ülni. Ezeketa kormányrendelet megengedi.
De ha átjön az unokatestvére piálni húsvétra akkor tömeggyilkos.
11-es olvasd már el, nagyszülőkről van szó.
Öregek otthonából pár nap alatt 180 beteget vittek kórházba.
én sem értem ezeket a családi összejöveteleket, komolyan nem értem mi értelme így.
sajnos igen kevesen tartják be és már én is kellemetlenül érzem magam, mert párom családja már tart összejöveteleket, ugyanígy maszkban messze ülnek az idősebbek, szabad levegőn stb stb de én így semmi értelmét nem látom kockázatnak kitenni az idősebbeket és magunkat. Mondjuk én napi szinten skypolok a szüleimmel, anyukámmal rengeteget beszélünk és mivel sokáig külföldön laktam ezért már megszoktam valahol ezt a fajta kommunikációt, és azt gondolom egy ilyen helyzetben ez is maximálisan működhet.
Kényelmesebb és biztonságoabb is lenne.
De már lassan én is elbizonytalanodom, hogy tényleg kinek van igaza..azoknak akiknek nem veszik olyan komolyan vagy azoknak akik komolyan veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!