Az normális, hogy szájmaszk viselése közben nehezen kapok levegőt, vagy ez arra utal, hogy rossz minőségű a maszk?
Figyelt kérdés
Jó kondiban vagyok, sportolok, szóval nincs gond amúgy a légzésemmel. Az van ráírva hogy KN95, de szelep nincs rajta. Az anyaga nagyon nehezen engedi át a levegőt, inkább úgy tűnik mintha a nem illeszkedő szélein szívnám a levegőt.2020. ápr. 9. 09:21
11/15 anonim válasza:
#6, Valószínűleg akkor ezek a kínai maszkok ilyenek :(
3M FFP3-ban simán kapok levegőt, 5 órát dolgoztam benne.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor ez selejt. Én is úgy gondoltam, hogy könnyen kéne benne lélegezni, mert ez nem egy edzőmaszk, ebben hosszú órákat kéne dolgozni, koncentrálni.
2020. ápr. 9. 16:28
13/15 anonim válasza:
Esetleg le tudnád írni a típusát? Webshopon vetted?
Simán lehet hogy szimpla hamisítvány.
Mi pár mérnök arccal próbálkozunk 3D nyomtatott cserélhető filteres maszkkal, és utánanéztünk. Kínából lehet rendelni ezeket az elektrosztatikus szűrőket (P3 filter material)... nem is vastagok.
Szóval ezekben tuti nem fulladozik az ember, akor se ha teljesen rásimul.
14/15 A kérdező kommentje:
Kaptam egy ismerőstől. Papához járok bevásárolni benne.
2020. ápr. 9. 19:18
15/15 anonim válasza:
Végülis ha nem fulladsz meg benne akkor valamit ér. Jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!