Van olyan szájmaszk, amit nagyon sokszor lehet használni?
Hallottam olyan híreket (nem feltétlenül megbízható forrásból), hogy kötelezővé teszik hamarosan a szájmaszk viselését.
Ha már muszáj lesz maszkot hordani, akkor szeretnék olyat venni, amiből elég egy, max 2 db, és nem kell félóránként, óránként vagy akár naponta cserélni. létezik ilyen maszk?
Láttam néhány mosható maszkot, de az is csak pár napig használható volt... Inkább vennék egy tartósat, mint sok eldobhatót.
Köszi a segítséget!
Félálarcot vegyél cserélhető szűrőbetétekkel. Pl. 3M 6000, vagy 7500 álarc és 6035-ös P3R szűrővel. A Vaterán időnként fellelhető még.
Én is adtam el ilyet (nincs már eladó belőle). 1 maszk 2 pár ilyen szűrővel 50 ezer forint fölötti áron szokott aukciókon elkelni. De jobbban jársz, ha külön veszed meg. Időnként vannak jó fix áras aukciók - ezekre le kell csapni gyorsan. Pl. tegnap is valaki feltett egy-egy maszkot 25-26 ezerért. Gondoltam, hogy elhoznám, de már nincs kedvem foglalkozni vele. El is kelt elég hamar. 6035-ös szűrőt meg most is lehet kapni 9 ezer körül 2 párat.
Undorító árakon mennek. Láttam 60 ezerért is.
Én még feb közepén vettem 3 db-ot családnak, cimbiknek 8 P3R filterrel. Azóta még 2 dbot sikerült venni. (10 ezer filterrel!)
Van mellette 6 db 3M FFP3 maszkom és azt kell mondanom közelébe sem érnek.
Tökéletesen illeszkedik, tisztítható a cartridge is, 3 hónapig is jó. Ellenőrizhetö a szelelés, befogod a bajonettzárakat és nem kapsz benne levegőt.
Teszteltem hőlégfúvásos festék leégetésnél. Szinte semmi szagot nem éreztem. FFP3-nál meg igen.
Egyébként már nem ciki, mi hordjuk boltban, postán, áruátvételkor... ilyen kéne az EÜ dolgozókra is és kb 200 ezer Ftnyi maszkot váltana ki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!