Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki mit tenne, ebben az esetben?

Ki mit tenne, ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom. Eleve pékség, péktermék, ki tudja hátul hányszor ejtik le stb. De ugye amit nem látsz az nem fáj.

De!! Elöl, a hölgy ugyan azzal a kesztyűvel kezeli a pékterméker, mint a pénzt. Én kérdeztem tőle h ez most miért, az volt a válasza hogy próbálta azt h egy vevő egy kesztyű, de ha sokan vannak ez nem megy neki.

Azon kívül, hogy esetleg nem vásárolok ott, mit lehetne még tenni?

2020. ápr. 3. 07:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sok fogalmad van róla ki és hogy fogja meg azt a kenyeret amég a polcra kerül... Jó esetben ha nem ott sütik reggel 3 óta áll egy fém kalodában amit sose takarítottak, majd reggel nyitáskor 7fele beviszik, fele leborul, stb:)
2020. ápr. 4. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!