Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire fog ledönteni a vírus?

Mennyire fog ledönteni a vírus?

Figyelt kérdés
Kórházba mentem ma reggel 5-kor. Mivel nem tudok korán kelni ezért tegnap éjjel nem aludtam. Olyan voltam mint a mosott hulla. Majd kb 2 körül hazaértem (ekkor kb 24 órája voltam fent). Aludni nem tudtam mert egyből kezdődtek a délutáni órák. Két óra között akartam aludni de csak 5 percet sikerült, mert húgom max hangerőn üvöltetni kezdte a zenét. Majd olyan 6 körül próbáltam megint aludni, de 10 perc után anyám kirángatott az ágyból mert már sírógörcse van a digitális oktatástól és nem tud emailt se küldeni húgommal, annyira analfabéta a gépekhez, segítsek nekik még pár órát. Majd olyat üvöltöztem hogy a plafon leszakadt majdnem, panel felső szomszéd rólunk beszélt hogy kihívja a rendőrséget. Az ordítástól azóta is fáj a torkom, nagyon erősen. Aztán már az álom is kiment a szemeből, nem tudom mikor tudok visszaaludni. Ha elkaptam a gyenge immunrendszer miatt a vírust, mennyire fog ledönteni? 20/f

2020. ápr. 1. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy most végre aludnál, hogy észhez térj, inkább ide írogatsz ki kérdést...Grat.
2020. ápr. 1. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azon kívül, hogy odahánytál egy nyafogás-cunamit, szerinted a kérdésedre mégis milyen információ alapján kellene válaszolnunk?

Biztos, hogy 20 éves vagy, és nem 2?

2020. ápr. 1. 20:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok aludni, próbálkozok de forgolódok és a torokfájás sem múlik el. Meg a család még mindig nyüszítő hangokat ad ki, amitől lehetetlen nyugodtan maradni, a lábamban az erek már pattognak, nem viccelek.
2020. ápr. 1. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Tedd le a telefont és csukd be a szemed. Az agyadnak muszáj pihennie, még ha nem is alszol. Holnap meg szépen bocsánatot kérsz mindenkitől a gyerekes hisztizésedért.
2020. ápr. 1. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Áh már 600 a pulzusom. Majd éjfél környékén újrapróbálkozom aludni.
2020. ápr. 1. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Neki nincs agya, szóval ezzel nem lesz gond.
2020. ápr. 1. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Neked kampec, befellegzett. Lehet hogy a plafon leszad azt túlélnéd de ezt nem. Ehhez kökemény immunrendszer kell sok pihenéssel, csajszikkal és gépezéssel.
2020. ápr. 3. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!