Több fertőzött lehet Magyarországon mint 343 ha igen akkor kB. mennyi lehet?
Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 10:33
1/10 Koplárovics Béci válasza:
343 és 9 millió 800 ezer között.
3/10 anonim válasza:
En azt olvastam valahol, hogy 1 ember 5 naponta 2-3 masikat fertoz, es ha senki nem marad otthon, akkor 30 nap mulva mar 400 fertozott is lehet.
Akkor szamolj utana a lehetseges szamnak.
5/10 anonim válasza:
Valahol olvastam egy elméletet, miszerint 1 halottra kb. 800 fertőzöttel lehet számolni. Ez alapján kb. 9000. Ezt én kb. reálisnak is tartom jelenleg.
6/10 anonim válasza:
Az elején nagyon kevés tesztet csináltak, ill csak olyannak aki megfelelt mindenféle kritériumnak annak ellenére, hogy a mai világban egy nap alatt szinte a világ bármilyen pontjára el lehet érni és nem villog mindenkinek a hátán, hogy ki mikor járt épp olyan területen ahol elkaphatta, na meg ha elkapta, lehet egy sima takonykórnak gondolta, mert nála épp nem okozott komoly gondot, de akivel találkozott, lekezezett vagy mellette tüsszentett köhögött simán elkaphatta.Szóval szerintem biztos, hogy több ezer van.Én jóval 5-7 ezer közé merném saccolni, de lehet ezzel is keveset írok.
7/10 anonim válasza:
Jóval több lehet. Minimum 2-3 ezer ember.
Ezek a hivatalos számok meg csak propaganda célokat szolgálnak.
9/10 anonim válasza:
"KALAP ÚR nevű felhasználó válasza:
Szorozva 4-el MINIMUM."
Az olasz, meg a spanyol adatokat elhiszed, vagy azt meg osztani kellene?
10/10 anonim válasza:
azokat is szorozni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!