Nálunk is megállhat úgy a járvány mint most wuhanban?
Figyelt kérdés
Ugye ott nem ment át az emberek 60%án hanem egyszerűen megállt a járvány.2020. márc. 27. 14:28
11/13 anonim válasza:
Furcsa egy kapcsolat lehetett ha az együtt töltött időt a dugással azonosítottad:)
12/13 anonim válasza:
#11 elhiszem, hogy unalmas otthon lenni és nincs kit baxxogatni és kritizálni rajtam kívül, de egyébként van konkrét problémád azzal, amit írtam azon kívül, hogy én írtam? Tudom, hogy sz#pás, ha nem tud egy pár találkozni. Senki nem mondta, hogy nem az, nem kell örülni neki. De ki lehet bírni, csak akarni kell. Egész életünkben ahhoz szoktunk, hogy minden a seggünk alá volt tolva, olyan kényelemben élünk, amiben ember a történelem során még soha, semmi kellemetlenséget nem kellett soha elviselnünk. Szerintem most pár hónapig senki nem hal bele, ha vállalja ezt a minimális kényelmetlenséget a közösség érdekében (ami egyébként történelmi viszonylatban szintén röhejes szintű "nélkülözés", mert a meleg, tágas otthonunkban zabálunk minőségi kaját, van víz, internet, gyógyszer, minden, ami szem-szájnak ingere). De természetesen mindenki azt csinál, amit akar, már rég rájöttem, hogy magyar embernek feleslegesen járatom a pofám.
13/13 anonim válasza:
az a probléma vele hogy süt belőle a passzív agresszió és a gyűlölet a fiatalok iránt, elég hamar eljutottál addig hogy az emberek arról írnak hogy qurvához akarnak menni és nem tudnak, onnan hogy a párjukkal nem tudnak találkozni, majd egyenlőségjelet tettél a pároddal találkozás és a dugás közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!