Papírt hogyan lehet fertőtleníteni? Kell egyáltalán?
Valaki itt hagyott néhány papírlapot és egy füzetet átnézésre, ő írt ezekre. Eleve nem is akartam nagyon, hogy elhozza és találkozzunk, de ő nagyon akarta. Most ott van a szinte üresen álló irodában az a néhány papír, ahonnan el kell hoznom.
Vagy ilyenből ne csináljak ügyet? Elég tényleg a kézmosás, kilincsek, stb. fertőtlenítése és mással nem kell foglalkozni?
Tedd be mikróba 5 percre😂
(Amúgy ne)
Ha már arról van szó, hogy a papírt mindenáron fertőtleníteni, akkor a bankjegyeket úgy fertőtlenítik, ill. tervezik fertőtleníteni, hogy felmelegítik 160-170 fokra. Erről itt írnak:
Akkor, gondolom, más papírtermék esetében is használható ilyesféle megoldás, pl. kivasaljuk a forró vasalóval (csak meg ne égessük).
Kartonpapíron vizsgálták a vírus megmaradási idejét, az 24 óra volt. Tehát ha egy napig pihenteted, akkor már nem lesz rajta.
(műanyagnál ez 2-3 nap is lehet).
És persze kézmosás, kézmosás, kézmosás.
Nevetségesen értelmetlen ez:)
aki egy papírlapról ami egy napja ott vna hagyva az irodában elkapja a koronavírust, az kajak meg is érdemli...
Túl sok a rizsa. A válaszolók fele csak szörnyülködik, de le nem írná a kérdésre a pontos választ.
Én csak feltettem egy kérdést. Lehet, hogy iszonyat nagy hülyeség a kérdés, de nem tudhat mindenki mindent, lehet rá konkrétan és szörnyülködés nélkül is válaszolni.
Azért kérdeztem amúgy, mert akitől a papírt kaptam, nem igazán veszi komolyan az egészet. Úgy gondolta, hogy a következő hetekben is lazán találkozgatok vele a kis csipcsup ügyei miatt. Pedig épp a személyes találkozásokat kellene minimalizálni és lehetőleg otthon maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!