Ti otthon maradnátok a vírus idejére a fizetésetek 40%-ért?
Van lehetőségem itthon maradni önkéntes karanténban a fizetésem 40%-ért ami elég kevés pénz. Ti mit tennétek ha lenne ilyen lehetőségetek? Otthon maradnátok, vagy bejárnátok dolgozni?
Dönteni egyszer lehet, variálni nem.
Családot nem kell eltartanom csak magamat, van némi megtakarításom úgyhogy elvileg nem vágna földhöz, de azért mégis nagy kiesés.
Holnapig kell döntenem.
Úgy döntöttem itthon maradok.
Befejezem azokat a dolgokat a ház körül és az autómon amikről azt hittem soha sem lesznek kész.
Továbbá nem utolsó sorban pihenek végre. Nem kell egy ideig 5 órakor felkelnem.
Ha engem, a családom és a barátaimat nem fertőzi meg a vírus akkor összességében én örülök, hogy ez a katasztrófa megtörtént ugyanis ez most legalább adott egy kis szünetet a világnak.
Szerintem pár ezren lehetünk az országban ilyen jó helyzetben. (Fizetés egy része, home office, tartalékok, családi ház stb)
Az elnyomó többség most kb az egzisztenciájáért harcol, 2 millió ember pedig jogosan retteg a járványtól, mert fokozottan veszélyeztetett idős/beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!