Tömegközlekedésen most gyakrabb vagy ritkább a jegyellenőrzés a koronavírus miatt?
Soha nem mondtam, hogy minden nap utazom. Hetente egyszer utazom.
Ez hogy magyarázná egyébként a problémákat ezzel, hogyha lenne bérletem? Akkor megszűnne ez a probléma?
Nevetséges ez az egész intézkedés. Sebtében bevezettek valamit csak hogy ne kelljen a sofőröknek érintkezni az utasokkal. Az utasokkal meg senki nem foglalkozik.
Az a minimum, hogy nem ellenőrzik és engedik azt a kevés embert aki kénytelen utazni, addig, amég nincs valami megoldás erre a problémára, mert az, hogy egyik napról a másikra nem lehet jegyet venni a buszon, nem megoldás semmire azon kívül, hogy a sofőr ne érintkezzen az utassal.
Ez a szöveg meg, hogy legyen bankkártyám stb., mert mindenkinek van... nem vagyok egy sorosozó gyökér akárki, de nekem egyszerűen nem jön be, hogy folyamatosan, mindenért a levonásokat látom az egyenlegemből. Nekem nem ér ennyit a kártyahasználat kényelme, hogy folyamatosan csepegjen lefele párszáz ft a pénzemből. Nem értem, hogy ezt hogy bírják az emberek elfogadni, hogy ott van a számlaegyenlegen, hogy kártyahasználati díj -500ft, számlavezetésidíj -660ft, stb stb... ezt hogy lehet elnézni? Hogy fogy a semmire a pénzed? Én nem bírtam.
Fizetésem kézhez kapom... A telefonom képes lenne rá (egyébként számítástechnikai területen dolgozom, hálózatokkal foglalkozom), de bankszámlám sosem lesz többet. Másrészt meg nem kell nagy informatikai tudás ahhoz, hogy felismerjük, hogy rengeteg olyan megálló van magyarországon, ahol nincs megfelelő hálózati lefedettség, nem stabil az internet, akkor egy ott lévő, mozgó buszon hogy a fenébe olvasod be online a QR kódot? Nevetséges. Legalább ki lehetne nyomtatni a jegyet mint a MÁVnál, de nem.
Ez így nagyon nem fog működni hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!