Az olaszoknál 21.-én már tetőzött, a halottak számának ingadozása NEM számít, mint ahogy az sem, hogy nem folyamatosan csökken ha nem ingadozva. [link] Itt szemléletesen is lehet látni. Ingadozva nől és így is fog csökkenni.
2020. márc. 25. 05:18
13/18 anonim válasza:
12-es vagyok. Itthon nagyon nehéz megjósolni, mert nincs elég tesztünk vagy nem akarunk csinálni elég tesztet és az intézkedéseknek is csak az utóbbi napokban érződik a hatása (mert végre egyre többen komolyan veszik). Szóval még 2 hét 100% kell a legeslegjobb esetben is sajnos.
2020. márc. 25. 05:21
14/18 anonim válasza:
Nem tudom milyen tetőzésről van szó de nem kell a pánikot kelteni. Itt nálunk meg ha az emberek be tartják a szabályokat akkor nem lesz komoly probléma.
2020. márc. 27. 06:09
15/18 anonim válasza:
A 11-es vagyok.
Tanulmányozva a linkelt adattáblázatot, bejönni látszik, amiről beszéltünk.
Valóban 21-én volt a tetőzés.
Ha a jelen tendencia marad, akkor olyan május 10-15-e körül kéne nagyjából a február 29-március 6-a közötti értékekre lecsökkennie.
Ergo jelen állás szerint legalább már ennek az alagútnak látszik a vége.
2020. ápr. 6. 17:05
16/18 anonim válasza:
Náluk.
De ez minket annyira nem nyugtat meg :)
2020. ápr. 6. 17:30
17/18 anonim válasza:
Ne is mondd!
Szerintem most húsvét közeledtével elkélne egy pár napos klasszikus kijárási tilalom, mert ha az emberek neki indulnak a rokonokhoz, végünk.
Sajna nem bízom abban, hogy mindenki megértené, mennyire fontos most megülniük a hátsójukon, és max. telefonon vagy ha van, skype-on beszélniük a rokonokkal, felmenőkkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!