Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hasmenéssel kezdődhet koronaví...

Hasmenéssel kezdődhet koronavírusos fertőzés?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött a hasmenésem de mint a víz olyan és bugyog a gyomrom, viszont nem érzem magam rosszul, nem fáj semmim, nincs hányingerem és étvágyam is van. Nem nagyon értem mi lehet.

2020. márc. 23. 07:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem, én tisztában vagyok a tényekkel. Te nem. Ugyanilyen lelkesedéssel olvasgathatnád a vessző használatának szabályait is, talán akkor nem okoskodnál bele olyanba, amihez amúgy semmi szakmai tudásod. Képzeld, nekem van. Ha te elhiszed ezeket, az a te bajod, de NE TERJESZD! Kössz
2020. márc. 23. 10:01
 22/31 anonim ***** válasza:
93%

Eddig semmivel nem támasztottad alá a véleményed azon kívül, hogy caps lockal írogattad, hogy hülye vagyok. Eddig a vesszőhibákra és egy wikipédián megjelent ábrára tudtál hivatkozni.

Várom azt a tanulmányt vagy cikket ami kizárja hogy a hasmenés is lehet a vírus tünete, hiszen az ellenkezőjéről már több megjelent.

2020. márc. 23. 10:06
 23/31 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk ezek szerint jobban értesz hozzá mint ez a bolond Lei Pan, MD, PhD.

Te hol szerezted az orvosi diplomád?

2020. márc. 23. 10:09
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Te olvastál már olyan tanulmányt, hogy az influenzának vagy bármely más vírus okozta megbetegedésnek nem tünete a büdös száj, a lila vizetel vagy a hasmenés? Feltételezem nem, mert egy kutatás nem arra irányul, hogy milyen tünetek nem jellemzőek egy betegsége. És egy kutatás nem is 3-4 hónapig tart, ennyi csak kb. az előkészítő szakasza. Jelenleg azt tudják csak megmondani, hogy akik megbetegedtek, milyen tüneteik voltak. Azt, hogy a vírus okozta-e, vagy sem, azt nem. S mivel elég sok beteg van, és elég komoly betegség, így statisztikailag elég nagy az esélye, hogy ezek a betegeknek gyomorrendszeri tüneteik is vannak, AMIT NEM A VÍRUS OKOZOTT. Muszáj nagybetűvel írni, mert a magadfajta értetlenek különben nem értik.
2020. márc. 23. 10:11
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Clinical features of patients infected with 2019 novel coronavirus in Wuhan, China.

Huang C1, Wang Y, Li X, Ren L, Zhao J, Hu Y, Zhang L, Fan G, Xu J, Gu X, Cheng Z, Yu T, Xia J, Wei Y, Wu W1, Xie X, Yin W, Li H, Liu M, Xiao Y, Gao H, Guo L, Xie J, Wang G, Jiang R, Gao Z, Jin Q, Wang, Cao B.

Szerencsére te ezeknél is mind jobban kened vágod. Nyilván azért írták oda, mert semmi köze hozzá.

2020. márc. 23. 10:12
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

De szeretnéd azt hinni hogy semmiképpen nem a vírus okozza, de semmi nem bizonyítja, hogy így van. Sok módja lehet amúgy hogy hasmenést okoz, már pl. a lenyelt váladék miatt is.

Már csak ezért sem értem mi az istent feszengsz ezen, ez is lehet tünet azt annyi, nem lehet azt mondani hogy nem.

2020. márc. 23. 10:14
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem olvastam még olyat, de mivel folyamatban vannak a kutatások, most még akár olvashatunk is ilyeneket. Mivel sok ellentmondásos információ és kutatás jelenik meg mostanában érthető módon.

amúgy meg az influenzánál is biztos ezer helyen meg lehet találni hogy hasmenést okozott bizonyos csoportokban, ettől még lehet hogy nem a gyomrot támadta meg a vírus, viszont ez nem jelenti azt hogy nem lehet a tünetek között, ha idegességet okoz az meg hasmenést, vagy az étvágytalanság és a váladék lenyelése által okoz hasmenést, akkor is tünete.

2020. márc. 23. 10:23
 28/31 anonim ***** válasza:
30%
Akkor terjeszd az álhíreket, komolyan mondom ha neked ez jó, hogy az ostobaságaidat hirdeted és még büszke is vagy rá.
2020. márc. 23. 10:26
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem derült ki hogy álhír lenne sem az hogy ostobaság, ehhez képest nem gyenge a reakciód. Keresd akkor fel ezt a vágottszeműt azt mondd meg neki hogy ostobaságokat beszél.
2020. márc. 23. 10:30
 30/31 anonim válasza:
100%

Kedves # 28, én csak csendben figyeltem a vitát, ahogy leégeted magad a büdös francba, már akkor elég volt, de azóta még biztosabb, hogy nem neked van igazad, és ha kicsit is olvasgattad a friss híreket, te is tudod.

Mocskos undorító stílusod volt végig, pont a hozzád hasonlók rontják a tudományos viták nívóját rendszeresen, akik nem tudják felfogni, hogy tudományos cikkeknél, tanulmányoknál hitelesebb forrás jelenleg nem létezik.

2020. ápr. 6. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!