Hasmenéssel kezdődhet koronavírusos fertőzés?
Eddig semmivel nem támasztottad alá a véleményed azon kívül, hogy caps lockal írogattad, hogy hülye vagyok. Eddig a vesszőhibákra és egy wikipédián megjelent ábrára tudtál hivatkozni.
Várom azt a tanulmányt vagy cikket ami kizárja hogy a hasmenés is lehet a vírus tünete, hiszen az ellenkezőjéről már több megjelent.
Mondjuk ezek szerint jobban értesz hozzá mint ez a bolond Lei Pan, MD, PhD.
Te hol szerezted az orvosi diplomád?
Clinical features of patients infected with 2019 novel coronavirus in Wuhan, China.
Huang C1, Wang Y, Li X, Ren L, Zhao J, Hu Y, Zhang L, Fan G, Xu J, Gu X, Cheng Z, Yu T, Xia J, Wei Y, Wu W1, Xie X, Yin W, Li H, Liu M, Xiao Y, Gao H, Guo L, Xie J, Wang G, Jiang R, Gao Z, Jin Q, Wang, Cao B.
Szerencsére te ezeknél is mind jobban kened vágod. Nyilván azért írták oda, mert semmi köze hozzá.
De szeretnéd azt hinni hogy semmiképpen nem a vírus okozza, de semmi nem bizonyítja, hogy így van. Sok módja lehet amúgy hogy hasmenést okoz, már pl. a lenyelt váladék miatt is.
Már csak ezért sem értem mi az istent feszengsz ezen, ez is lehet tünet azt annyi, nem lehet azt mondani hogy nem.
Amúgy nem olvastam még olyat, de mivel folyamatban vannak a kutatások, most még akár olvashatunk is ilyeneket. Mivel sok ellentmondásos információ és kutatás jelenik meg mostanában érthető módon.
amúgy meg az influenzánál is biztos ezer helyen meg lehet találni hogy hasmenést okozott bizonyos csoportokban, ettől még lehet hogy nem a gyomrot támadta meg a vírus, viszont ez nem jelenti azt hogy nem lehet a tünetek között, ha idegességet okoz az meg hasmenést, vagy az étvágytalanság és a váladék lenyelése által okoz hasmenést, akkor is tünete.
Kedves # 28, én csak csendben figyeltem a vitát, ahogy leégeted magad a büdös francba, már akkor elég volt, de azóta még biztosabb, hogy nem neked van igazad, és ha kicsit is olvasgattad a friss híreket, te is tudod.
Mocskos undorító stílusod volt végig, pont a hozzád hasonlók rontják a tudományos viták nívóját rendszeresen, akik nem tudják felfogni, hogy tudományos cikkeknél, tanulmányoknál hitelesebb forrás jelenleg nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!