Szerintetek mi lesz hamarabb? Oltás a koronavírus ellen, vagy kb mindenki elkapja s vagy belehal vagy túléli?
Gyerekek, Kínából sokkal hitelesebb statisztikák jönnek, mint Indiából, pedig ez nevetségesen hangzik.
Nézzetek már meg egy videót indiáról... ott az orvosok háromnegyedének orvosi képesítése sincs, az emberek 90%a meg annyira szegény családból származik, hogy a kasztrendszer alapján ott döglik meg az utcán. az a 300 ember 100% hogy mind helyi értelmiségi, akiket egyáltalán tesztelnek.
Aha igen, elolvastad a cikket, vagy csak a címét? 14 ÓRÁT TART A KIJÁRÁSI TILALOM.
Valószínű be is tartják fixen, az indiaiak akik az utcán élnek.
Influenzára is van védőoltás, azt se adatja be magának a veszélyeztetettek 90%a sem pedig pl ingyen van a 65 éven felülieknek és amúgy is csak 3500 forint . Én minden évben oltatom magam, pedig nem vagyok veszélyeztetett, 42 éves vagyok és semmi releváns egészségügyi gondom nincs. Amíg munkaviszonyom volt ingyen volt, de tudom, hogy a kollégák 5%a kérte csak és azok egy része sem ment el végül oltatni magát.
A koronavírus kb olyan változékony, mint az influenza, talán a világjárvány után mindenki észbe fog kapni és beadatja majd az aktuális variánsra magát, amikor lesz már oltás rá.
De influenza szövődményeként kialakult tüdőgyulladásba belehalni pont olyan, mint a koronásba. Kb a saját tüdőfolyadékába fullad bele az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!