Ha valaki igazoltan koronafertőzött, mindenképp
kórházba kell menjen?
Figyelt kérdés
Első fertőzötteknél ugye mondták, hogy kórházban vannak, jól vannak. De most nincs hír erről, hogy minden ember benn van e, vagy nem csak gyanú, hanem pozitív teszt esetén is működik a hazikaranten.
7: Rendben, de ha most huny el, akkor rövidesen jóllehet kezdhetek új albérletet keresni. Nem olyan egyszerű már számomra megfizethető áron találni, és erre az évre nem is terveztem.
2020. márc. 21. 11:18
12/21 anonim válasza:
Parkokban miért ne lehetne sétálgatni... nem éppen a fertőzések melegágya, legtöbbször a másik embertől több, mint 2 méterre vagy, kb nincs olyan felület amit muszáj megérintened...
nem vágom mi a gond vele
2020. márc. 21. 11:18
13/21 anonim válasza:
Lehet kiadja neked az örököse is az albérletet:)
2020. márc. 21. 11:19
14/21 anonim válasza:
13: Most ez olyan dolog, lehet, hogy egy nap hirtelen multimilliomos leszek. De lehet, hogy pont ellenkezőleg.
2020. márc. 21. 11:20
15/21 anonim válasza:
12: Csoportban látni gyereket, fiatalt, középkorút és öreget.
2020. márc. 21. 11:21
16/21 anonim válasza:
Hát jah és azok akik csoportban vannak leginkább bent a lakásban is együtt élnek... túl van ez lihegve úgyis kb mindenki elkapja, most attól nem fog megszázszorozódni a betegség terjedési sebessége hogy kimegyek a parkba, én ugyanúgy kijárkálok, eddig se jártam sehova csak spangliért meg csajomhoz..
2020. márc. 21. 11:24
17/21 anonim válasza:
#17 Látod azert kell kijárási tilalom, mert az ilyen amőbaagyú f...szok képtelenek megérteni miért kell otthonmaradni.
"Csak spangli meg a csajom" ... hát pont ezaz, ezt nem szabadna.
A nyuggerek a parkban trécselve: "hát bemondták a TVbe parkba lehet menni"
Igen csak nem egymással, meg eleve kimegy, hazamegy összefogdoz 8 millió dolgot.
2020. márc. 21. 14:26
18/21 anonim válasza:
Mit nem szabad? Osszesen 2 emberrel erintkezem a baratnommel akivel 5 eve egyutt vagyok meg beulok a kocsiba mikor elmegyek fuert akkor pacsizok ennyi... igen es utan kiulok a parkba... ezzel hogy terjesztem a betegseget? elmondod? legyszi magyarazd mar el
2020. márc. 21. 15:01
19/21 anonim válasza:
Ja es 10 napbol 9 et ugy toltok el hogy ki se megyek a hazbol!!! ugyanis itthonrol dolgozom, nekem termeszeres, hpgy csak az asszony meg a beszerzo korut miatt megyek ki... utalom a kocsmakat, ettermeket, kozossegi helyeket, igy oda amugy se jarok! tehat nekem semmi valtozas nem tortent...
elmondod mi a gyaszert vagyok amoba agyu es miert terjed ezzel a betegseg hogy osszvissz 2 emberrel erintkezrm es egesz nap bent ulok a gep elott amugy midnen nap?
2020. márc. 21. 15:04
20/21 anonim válasza:
Igazan realis hogy szakitsak meg minden kapcsolatot a csajommal... akkor ennyi erovel akik egyutt elnek azokat is kulon kell koltoztetni mert ezekszerint nem szabad senkivel erintkezni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!