Elmehetek túrázni ilyenkor?
Persze! Ti harman, meg a tobbi erthetetlen ember is csak harman-harman … aztán mindenhol azt lehet latni, hogy mindenki kirandul es azt hiszi vakacio van.
NEM! JARVANY VAN! SENKI NE MENJEN SEHOVA! CSAK HARMAN SE!
Három ember három különböző helyről az 3 család és így tovább.
Egyszerű matekkal ki fog jönni hogy a több száz embert is le lehet láncban így fertőzni.
Mindenki csak kicsi kirándul, csak kicsit turázik, és meg is van a baj.
...
Egyedül futni, bringázni, stb lehet. Csoportosan NEM
Nem kéne...!
De mivel ez a vírus nem olyan látványos, hogy véresszájú zombiként szaladgáljanak tőle a fertőzöttek, így mindenki nyugodtan sétálgat, meg kirándulgat a napsütésben és közben terjeszti - remekül kitalálták ezt a vírust és nem véletlenül vannak az olaszok is bajban, ők sem maradtak otthon, amikor még az elég lett volna...!
Maradjatok otthon!!
Szerintem a hazai egészségügy nem bír el még feleannyit sem, mint az olasz, ha majd kirobban az az exponenciális görbe....
HA ti hárman egyébiránt egy háztartásban éltek, és olyan hely ami nem felkapott turistacélpont, nincs tömegpiknik, akkor szerintem nem gond.
Ha más okból nem találkoznátok, vagy olyan célpont ahol vannak mások, akkor én hanyagolnám.
Mi megyünk kirándulni, de csak a párommal kettesben (amúgy is együtt élünk) és olyan helyekre, ahol nincs népszerű pihenő, de leginkább még a jelölt turistautakat is kerüljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!