Ha hurutosan köhögök akkor elmehetek konditerembe?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, ugyanis megfáztam és megvizsgált..tüdőm tisztának találta, a torkomba belenézett azt mondta vírusos eredetű.
Egyébként nem érzek semmilyen levertséget, rossz közérzetet, csak ennyi, hogy köhögök.
Elmehetek így vagy hagyjam ki? (orvost elfelejtettem megkérdezni)
2019. dec. 10. 15:37
1/4 anonim válasza:
Persze ,hogy mindenkit megfertőzzél .
2/4 A kérdező kommentje:
Pff...
Pont ezt a társaságot akinek több mint a fele betegen jár be edzeni..
Tegnap ott volt egy faszi, ott prüszögött, köhögött, sőt még ki is hívta magára a figyelmet, aztán megkérdezi tőle valaki, hogy minek jöttél ide b+!?
Erre a válasza: "Azért, hogy mindenkit megfertőzzek"
Kb a fele társaság így fogja fel a dolgokat, szóval ez lesz a legkevesebb bajuk, hogy köhögök...
2019. dec. 10. 16:26
3/4 anonim válasza:
Nehogy kihagyjátok, wazze! Ti már függők vagytok, ha kihagytok 1 hetet szorongani fogtok, majd látván, hogy az egyébként haszontalan méretű izmok máris zsugorodtak néhány millit, felmegy a pumpa, még agyvérzés is lehet belőle. Ismerem ezt a fajtát.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem mentem végül😀
2019. dec. 10. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!