Idős emberrel élek egy háztartásban. Hogyan tudom őt védeni a koronavírustól?
otthon mindent fertőtleníteni legalább naponta, hipoval felmosni, ha voltál vásárolni, a koszos cipőt, cipőket hipós vízzel letörölni, ha elmész akkor szájmaszk, és fóliakesztyű.
Ha együtt mentek sétálni, akkor az idős embernek is szájmaszk.
Sehogy. Vedd tudomásul, ha meg kell halnia, akkor meg fog halni - akár koronavírusban, akár abban, hogy eljött az ideje.
Én most tartok ott, hogy szétrobban a fejem. És Isten az atyám, olyan gyűlölet van bennem emiatt a FÖLÖSLEGES és ostoba hisztéria miatt, hogy szívem minden gyűlöletével az kívánom minden embernernek: hadd hulljon a férgese! Minél többen döglenek meg, annál több hely marad a maradéknak.
A kolera, a pestis, a bubópestis, a feketehimlő, a spanyolnátha alatt nem volt ekkora esztelen cirkusz, mint ebben a velejéig rohadt, mocskos, szemét nárcisztikus társadalomban. Minden embert gyűlölök.
Sajnálom, nálam most szakadt el a cérna. Ne is írjon senki, aki akar, jelentsen, töroltessen, nem érdekel. Torkig vagyok!
Én egy kicsit örülök (bár szégyellem), hogy így bosszant utolsó.
Elkezdhetnél picit gondolkodni, hogy ez a helyzet miért is van, miért így alakult stb.
Illetve azt is gondold át, hogy a korábbi általad említett járványoknál miért nem vol ez.
Én csak annyit mondok, hogy nincs túlreagálva a dolog.
#4 Az megvan hogy te is simán kerülhetsz súlyos tünetekkel és kórházba lélegeztetőre?
Olaszoknál már szedik le a 65 év felettieket hogy a magad fajtának jusson levegő.
Kis eséllyel, de receptorszerkezettől és pechtől is függ, hogy teljesen egészséges fiatal 20-onévesnek is beverjen durván és 18 napra lélegeztetőre kerüljön. 1000 fiatalból már 4-en kerülnek lélegeztetőre amiből 2 meghal.
Te is lehetsz az, ha a genetikáddal beszoptad és sokkal durvábban beüt a vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!