Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A magyarok vannak annyira...

A magyarok vannak annyira szolidárisak és fegyelmezettek járványügyben, mint a dél-koreaiak?

Figyelt kérdés
Én nem nézem ki belőlük :(

2020. márc. 18. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Viccelsz?

Olvasod ezeket a kérdéséket?

Látod az utcán a fiatalokat bandázni?

Látod a sétáló nyuggerek hordáit?

😃

2020. márc. 18. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön vagyok Svájcban olasz ország 8 km er tolem,magyarba csak most fog igazán el jutni, főleg hogy mindenki fejet vesztve haza menekült...remelem a legjobbakat
2020. márc. 18. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Dehogy..

Csapatosan flangálnak jonnek vásárolni stb

Boltban dolgozom látok elég sokmindent

2020. márc. 18. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Dél Koreában élek, és itt is mászkálnak az utcán az emberek.. idősek fiatalok egyaránt.
2020. márc. 20. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Továbbra se értem hol éltek. Én Budapesten azt látom, hogy a BKV nyári menetrend szerint jár, tehát kb fél kapacitással, és olyan vonalakon mint az 1es villamos, 4-6os, 3as kocsik járnak csak, amiken ül kb járművenként csúcsidőben 30 ember, amúgy meg 3-4.

A volán busszal amivel ma jöttem haza, és csak állni szoktam tudni rajta 1 órát, vagy fel se enged a sofőr, konkrétan hárman ültünk, és azt mondta a sofőr, hogy nézzük a menetrendet, mert valószínű kiveszik a járatot, mert nem utaznak rajta.

Kimegyek az utcára és olyan mitn egy mad max film, sehol senki, elvétve vannak emberek, bandázó fiatalokat mióta ez a para van egyet sem láttam.

Egyedül az élelmiszerboltban vannak nagyon sokan. Ez probléma. De sehol máshol.

Nekem pont az a tapasztalatom, hogy az emberek már most úgy tesznek, mintha full karantén lenne. Ezt alátámasztja, hogy mindenhol ritkul a tömegközlekedés az országban, és még úgy is alig vannak a járatokon.

Tehát miről beszélünk? Magyarozunk jobbra-balra, vagy a valóságról beszélünk?

2020. márc. 22. 11:56
 6/8 ceri ***** válasza:
74%
A fehér ember, -kultúra közel sem annyira képes fegyelmezett lenni, mint a távol-keleti. Mi szélsőségesen liberósok (istentelenek) öntörvényűek vagyunk, és felszínesek az átlag keleti emberhez képest.
2020. márc. 23. 07:07
 7/8 anonim ***** válasza:
istentelenek:)
2020. márc. 23. 07:12
 8/8 anonim ***** válasza:
53%

dél korea nem vette komolyan az elején pedig aztán szomszédos kinával... ugyan ugy beengedték őket mindenféle ellenőrzés nélkül... lásd emiatt eleinte vezető volt... és most közel 1 hónapja minden koncert és társasági esemény le lett mondva és azok nem olyanok mint itt magyarban hogy évente van pár nagyobb dolog... nem hanem minden egyes évszakban kb 2x annyi van mint itt magyarban egész évben!!! most is végig kb 7 nagyobb zenei eseményt buktak... amin kb 15-20 hiresebb kpop banda vett részt szóval több száz milliárdokat vesztettek... + foci meccsek szinházak mozik és egyebek... emiatt van az hogy az ottani miniszternek ki kellett adni több száz milliót csak azért mert az elején nem vették komolyan...

amugy ott esténként jobban flangálnak mint itt magyarban az is biztos hiába van vírus...!

annyi hogy az olaszok még felelőtlenebbek voltak... de jelenleg az usa is top osztályban viszi a járványt.. de az olaszoknál haltak meg a legtöbben!!! több mint 8000 míg a rohadt kinaiak csak 3000...!!! persze gondolom ott azok haltak meg főként akik miatt a virus is kifejlődött! jelenleg magyarország nagyon jól áll! e főként azért van így mert ide nem jött annyi kinai a kinai újév miatt...

2020. márc. 26. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!