Miért terjed sok országban ilyen nehezen a coronavírus, lehet mégis köze van a meleghez?
Figyelt kérdés
Járvány kitörése óta folyamatosan nézem azt a térképet ami folyamatosan jelzik az eset számokat, mert nagyon érdekel a dolog. Azt vettem észre hogy rengeteg országban így elindult valami jó régen, aztán megáll... Egyszerűen nem tudom mi lehet az oka lehet mégis a meleg miatt, mert általában ezek meleg országok... Vagy ilyen szigorúan tudják fogni a járványt...2020. márc. 18. 12:45
1/2 anonim válasza:
Szigorúan fogják, sokmilliárd dollár elköltöttek védekesésre. Ázsiai országokban eleve sokkal fegyelmezettebbek az emberek, mint ezek a húgyagyú európaiak.
Illetve igen, a meleg elvileg segíthet. Csak Malaysiában vannak gondok.
2/2 rnesos válasza:
A kínaiak többnyire b.kártyával fizetnek, és fertőtlenítik a pénzt. Kíváncsi lennék, hogy nálunk is fertőtlenítenek e? Szerintem a kp. az egyik legnagyobb vírushordozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!