Olaszorszàgbol (Napoly) jovok vissza Magyarorszàgra, mit csinàljak?
Megjegyzem, Olaszorszàg dèli megyèibe nagyon kevès esett van. Itt vagyok 2 honapja, lejàrt a szerzodèsem a vendèglàtommal, pènzem is kemèlyen fogyik, van egy visszaut rep-jegyem (4 honapja vettem) 1 hèt mulva
Kèrdès: karantènba kerulok? azt hogyan kèpzeljem el? 2 hèt egy korhàzba, akkor is ha nincs semmi tunetem ès tesztet csinàlnak? Vagy mondhatom azt hogy sajàt felelossègbol nem megyek ki az utcàra 2 hètig
Ha itthon egyedül élsz akkor az önkéntes otthoni karantén a megoldás,min. 3 hét...Ha nincs semmilyen tüneted még a tesztet sem végzik el rajtad,a kórház is kizárva,bár nem tudom mi lesz itt 1 hét múlva,de most olvastam a közvetlen kontakt irániakról pl. akiknek eddig negatív volt a tesztje csak óvintézkedés volt a bekerülésük és rosszabbul jártak,mert összezárták a fertőzött társukkal:
ATV: [link]
Azért dobálták a székeket és tomboltak,mert elkapták gondolom nem akarsz te is így járni..
az hogy èn otthon maradok min. 3 hètig az okès, megèrtem. De pl: csalàdtag mehet dolgozni?
Zold szàm, thanks!
Jobb lenne, ha egyedül lennél - ha lehet, próbáld ezt megoldani. Ha esetleg fertőzött vagy, a családtagod fogja széthordani a vírust, miután elkapja tőled!
De tök jó, felelősségteljes a hozzáállásod - bárcsak mások is így gondolkodnának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!