A kutyám elkapta a koronavírust?
Figyelt kérdés
Lehet fura a kerdes kerlek ne nevessetek ki de a kutyusommal valami nem oke, es a koronavirus tunetei jelentkeznek rajta. Nehez legzes es tusszoges. Letezik hogy allatokra is hat? Raadasul oreg is, Szimat mar 9 eves. Kerlek valaszoljatok!2020. márc. 14. 21:40
1/12 anonim válasza:
Nem. Szimplán csak öreg. Azért állatorvoshoz vigyétek el, de az kizárt hogy korona vírusos legyen
2/12 anonim válasza:
Nem unjátok még ezeket a kamukérdéseket???
3/12 anonim válasza:
Sokkal valószínűbb a szívféreg.
4/12 anonim válasza:
Also légúti megbetegedés.
Nem terjed emberről állatra, sem fordítva.
9 évesen egy nem óriás testű kutya nem számít idősnek.
Én is szívférgességre tippelnék, használták valamilyen készítményt szúnyogok ellen?
7/12 anonim válasza:
Be kéne fejezni az agyhalott, ostoba, idóta pánikolást!!!!!!!
8/12 anonim válasza:
Az mitől pánikolás ha információt kér valaki a köztől?
Hülyegyerek.
9/12 anonim válasza:
Ja persze, az aranyhörcsögöm elkapta a koronavírust? és én vagyok a hülyegyerek. Soha sehol nem látott olyan információ napvilágot hogy macska-kutyára veszélyes a vírus sőt ellenkezőjét írják több helyen. Akkor mi értelme ennek a kérdésnek?
Nyilván sok értelme van ennek a kérdésnek. 99% hogy kamu kérdés.
10/12 anonim válasza:
Ez a vírus az állatok közül csak az aranyhalakra veszélyes, ha nem hozdanak maszkot, meg védőszemüveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!