Melyik az a webshop ahol lehet még kapni 3M maszkot?
Figyelt kérdés
Sajnos eladóként dolgozom, közvetlen kontaktom van a vevőkkel (külföldiekkel is) és sajnos kesztyűn kívül semmi védőezközöm nincs. Főnökség ígért mindent, de ígéret is maradt. Persze sokat olvasok, hogy még mit tehetek magamért és a környezetemért de maszkot is szeretnék ...igen tudom lehet késő. 3éves kislányom van otthon nem szeretnék semmi bajságot haza vinni ha már a munkából nem mentenek fel minket.2020. márc. 14. 08:08
31/34 anonim válasza:
Ha bármilyen kontakt munkaköröd lenne már rég megszervezted volna a védőfelszerelést magadnak... vagy ostoba vagy.
Eü dolgozóknak a P3 maszkok és védőszemüvegek védelmet nyújtanak ideig óráig. Tehát senki nem felelőtlen köztük... és hidd el rettenetesen be vannak szarva, mert mindenkinek vannak spanyol, francia és olasz kollégák. Gyakorlatilag pár nap alatt elesett az eü rendszer ezekben az országokban.
Szóval kötve hiszem, hogyha a frontvonalban dolgoznál, ennyire könnyelműen, flegmán elvicceskednéd a dolgot.
32/34 anonim válasza:
...és még egy CEO vagy bármilyen irodai, vagy termelő munka is lóf..sz egy bolti eladóhoz képest, vírus expozíciót illetően. Még egy rendőr se találkozik annyi fertőzöttel mint egy eladó.
33/34 anonim válasza:
Jófogáson még láttam párat. FFP3 vagy FFP2 vagy N95 néven keress rá.
34/34 anonim válasza:
Ez igaz. De vannak eladó ismerőseim. És egyik sem hisztizik. Mind kedves, kesztyűt hordanak, maszkot nem. Pedig nálunk több a fertőzött. Mármint a hivatalos adat. Nem flegmaság, ha nincs tele a gatya. Tudom hogy meg fogom kapni, mint eddig mindent. (Kivétel a 94-es hepatitis) Majd igyekszem hogy ne adjam tovább, majd otthon maradok. Vagy a kórházban ha muszáj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!