Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nektek ez nem furcsa? (...

Nektek ez nem furcsa? ( coronavirus )

Figyelt kérdés

Számomra ez megdöbbentő, hogy ez a feltehetőleg mesterségesen, labori körülmények között megalkotott vírus totálisan kihagyta Indiát és egész Afrikát, miközben ez lenne a logikus a terjedését tekintve...India ott van egy köpésnyire, az afrikai országok tele vannak turistákkal, kínai befektetőkkel, olaszokkal, mindenkivel.

Csak úgy kikerülte Afrikát és átugrott Észak Amerikába...csak úgy kikerülte Indiát, Pakisztánt, Jordániát

2020. márc. 12. 14:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
És akkor mi van ha terjed? Mi ez ebola vagy fekete himlő? Nem. Influenza szintű cucc. Húmindmeghalunkkaranténlezárásomoljonösszeagazdaság
2020. márc. 13. 09:49
 22/27 anonim ***** válasza:

Arra nem gondolsz, hogy esetleg te is lehetsz beteg? Amikor stabilan 39 fokos lesz a lázad, és köhögsz akkor is ezt fogod szajkózni?

[link]

Mellesleg a gazdasági hatásairól ráérünk beszélni később. Tán fontosabb az életednél a pénzed?

2020. márc. 13. 10:48
 23/27 A kérdező kommentje:

Csak úgy mint egy-egy külföldi példa is mutatta - nem egy felvétel van fent, hogy a beteg, maszkos emberek teleköpik a liftet, meg rákenik a nyálas kezüket a kapaszkodókra - itt is simán elképzelhető ilyen szemètség.

Ami Kínát illeti, az egyik amerikai hírcsatorna leközölt egy videó összefoglalót a valós helyzetet lebuktatók beszámolóiról, rejtett felvételeiről...hát elég felkavaró volt enyhén szólva..a szegényebb réteggel nem foglalkoztak.

...tele volt eszméletlen emberekkel az egyik kórházi folyosó..a felvételen szereplő orvos kiabált, hogy vigyék el őket nem tud mit kezdeni velük..stb. Remélhetőleg Európa nem jut ide. De nekem ez továbbra is furcsa, hogy az afrikai orszàgok tiszták...

Valaki a twitteren már tett említést 2013-ban a coronavirus-ról..az egyik angol hozzászoló azt mondta, hogy vìruskísérletek réven már volt ott ilyen megbetegedés, de nem lett belőle probléma...ki tudja ezt..

És simán elképzelem, főleg Bill Gates beszéde után, hogy ez egy teszt...megnézik a globális hatását...szerintem ez egy bio-fegyver.

Ki tudja, még milyen kísérleteket vègeztek a wuhani laborban..

Engem az itteniek fegyelmezetlensège is aggaszt, ruha boltban dolgozom a suli mellett részidőben..és simán bejött olyan visszatérő vendég, aki érintett országból jött haza. Hát ###meg..

Nem tudom...az biztos, hogy az immunrendszert kell megerősíteni...C,D vitamin, akinek a szervezete bírja ès nem allergiás annak a gyömbér meg a propolisz..nekem legalábbis bevállt, és nem vagyok rá érzékeny..

Remélhetőleg véget ér ez az egész nyárra...

2020. márc. 13. 14:30
 24/27 anonim ***** válasza:
45%

"Amikor stabilan 39 fokos lesz a lázad, és köhögsz akkor is ezt fogod szajkózni"

És akkor mi van ha valaki köhög és lázas???? Elképesztő, az aztán a világvége.

2020. márc. 13. 14:46
 25/27 Tevenyereggyarto ***** válasza:

38%-os

Kihalni nyilván nem fogunk ettől, legalább is túléltünk már rosszabbat is. Itt nagyobb baj a gazdaság és a korházak. Magyarországon, Romániában sok kórházban és sok egészségügyileg elmaradott (lást: India, Afrikai országok) helyen még egy influenzaszezonon kívüli átlagos napon történő kezelést sem lehet “szakszerünek” mondani, nem hogy egy járvány kezelését amire még nincs vakcina. Ha rendben az immunrendszered akkor nagy valószinüséggel túléled de lehet ,hogy egy gyengébb családtagod, munkatársad vagy a szomszéd Marika néni már nem.

És mivel ilyen félvállról veszed a dolgot gondolom nem szándékozol az első köhintés vagy láz után önként garanténozni magad 2-3 hétig így majd te is hozzájárulsz a vírus terjedéséhez és a kórházak telepakolásához, yeey ✌️

2020. márc. 13. 15:02
 26/27 anonim ***** válasza:

"önként garanténozni magad 2-3 hétig így majd te is hozzájárulsz a vírus terjedéséhez"

Finoman fogalmaztál. Én inkább bűncselekménynek mondanám az ilyet.

2020. márc. 13. 15:18
 27/27 Tevenyereggyarto ***** válasza:
“garanténozni” na az szép. Akarom mondani Karanténozni, na. :/
2020. márc. 13. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!