Ha a korona vírus miatt karantént rendelnek el, hogy fogunk kaját meg ilyeneket kapni?
A karanténnak nem az a célja, hogy bezárnak, és ott döglessz meg ahol vagy.
Az ellátást biztosítják. Persze a mekiből nem tudsz rendelni. Sőt ha rendszeresen szedsz gyógyszert, ahhoz is hozzá fogsz jutni.
meghozzák a megfelelő, betartandó szabályokat. hogy ezek mik lesznek a kormánytól, és az állapotok veszélyességétől függnek. de biztos nem maradsz étlen-szomjan magadra.
ha kell bevetik a rendőrséget, katonaságot is a rend fenntartásához, és az élelmezés lebonyolításához is.
Ahogy fentebb írják.
Ha te személyesen vagy otthoni karanténban, akkor rendelsz futártól (megbeszélitek, hogy tegye le a kapuban/ajtóban, nem érintkeztek), vagy hozatsz ellátmányt valami ismerősöddel.
Gondolom nem hagynak éhen halni, végső esetben a rendőrség/katonaság visz élelmet és gyógyszert, ha sehogy nem tudsz szerezni magadnak.
#8 Tényleg nem vészes, ha nem kapod el a vírust és nem kerülsz kórházba.
Ehhez nem árt, ha van pár havi tartalékod és nem kell kimozdulnod otthonról.
Vagy van megfelelő maszkod, szemüveged, meg védőöltözeted, és le tudsz menni biztonságosan a boltba vásárolni.
#9 Hát igen. Én már 4 hete bevásároltam mindent, 3M félálarcok, szemüveg kaja, víz, fertőtlenítő, vegyvédelmi ruha, kesztyűk... Lehet túl is toltam, de végülis 5 emberre költöttünk kb 80-100 ezret. Ez lazán belefér. Más szarokra meg több elmegy egy évben, ezek legalább elállnak. Emlékszem egy hónapja még körberöhögtek és viccelődtek a boltban.
Kaja azért lesz szerintem, még ha 1 millió ember is kapja el, azért az ellátási lánc egy ideig működik alapjáraton is. Aki elkapta és túlélte, az megy vissza melózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!