Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha mondjuk Budapest korona...

Ha mondjuk Budapest korona vírus miatt karanténba kerülne akkor aki atutazoba van vagy éppen fontos ügyben van Pesten de vidéki, az bent ragad Pesten és nem mehet haza?

Figyelt kérdés
Vagy azokat kiengedik mert nincs hol lakniuk, nincs náluk semmi esetleg gyerek egyedül otthon várja őket?

2020. márc. 11. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

Hát két választás van, vagy most blokkolják a mozgást és vészhelyzetet hirdetnek...

Vagy mindenki jár kel és fertőzik egymást és lesz egyszerre 1.5 millió beteg.

Na az b..szná meg az egész országot úgy ahogy van.

2020. márc. 11. 16:36
 12/14 anonim válasza:
100%
Ha le is zárnák pestet akkor úgy lenne értelme hogy egész pest megyét a dolgozók miatt akik ugye napi szinten ingáznak mert nagy szarban lennénk ha csak Budapestet zárnák le. Én nagyon nem szetetném hogy Budapestet lezárják
2020. márc. 11. 21:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Én most gyógyultam ki egy komoly betegségbol, ezért nyilván az immunrendszerem is elég gyenge, orvoshoz járok Pestre, halisten már csak egy eredmény miatt kellene felmennen ami magyon fontos, de nemtudom h pontosan mikorra várható, vagy még a héten vagy jövő hét elején, és nem akarok így legyengülten egy karanténba zárt fertőző városba ragadni. Ebből ered az aggodalmam
2020. márc. 12. 00:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Jövő hét elején még majdnem biztos, hogy nem zérnak le semmit. Majd lehet, hogy hetek múlva olyan gáz lesz a helyzet, de én a magam részéről biztos vagyok benne, hogy a napokban még kizárt ilyesmi.
2020. márc. 12. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!