Fáj a torkom, és lázas vagyok, de dolgoznom kell?
Akkor menj be és fertőzz meg mindenkit.
Komolyra fordítva a szót. Menj háziorvoshoz, írasd ki magad táppénzre. A többit a háziorvosod elmondja.
NE MENJ orvoshoz, hanem hívd fel. Ha esetleg elkaptad a vírust, nem kell, hogy mindenkit megfertőzz a váróban. Telefonálj a dokinak, ő elmondja mkt csinálj.
Jobbulást :)
Mi köze van a munkahelynek ehhez? Semmi. Valszeg nem koronavírus, de megvan az esélye hogy igen.
Orvost kihívod (ha erre nincs lehetőség infektológiára bemész).
Ne legyél csicska birka. BŰNCSELEKMÉNYT követsz el amennyiben nem fordulsz orvoshoz vagy vonulsz önkéntes karanténba ha ilyen tünetet észlelsz.
Nem én találom ki. Olvasd el a törvényt. Feljelenthetnek halált okozó testi sértésért ha kiderül hogy megfertőzöl egy 80 éves bácsit és az meghal.
Önkéntes karantén?
Szerintem a multik 90%-nál azonnal repül az ember, ha egy ilyet megtesz..
Most mondok neked vmit, hogy jobban szarjál be, mint attól, hogy kirúgnak:
ha valaki bizonyítottan elkapja tőled, az testi sértésnek minősül. Ha bele is hal, akkor halálos testi sértésnek.
Ha van kedved ezt kipróbálni, nyigodtan rabszolgáskodj csak a multinak betegen. Szerinted a munkádon kívül nekik mennyit számítasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!