Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért érzékeny a torkom...

Miért érzékeny a torkom reggelente?

Figyelt kérdés

Rendszeresen, nagyjából egy evé arra kelek fől, hogy a torkom vagy fáj, vagy érzékeny! Mindegy hogy tél, vagy nyár van, 10-ből 7szer arra kelek, hogy érzékeny a torkom, irritálja vmi, és nehezen nyelek. Ez 1-2 óra és elmúlik, de most már nagyon zavar. Lehet hogy a mandulám gyulladásba kerül ilyenkor? Lehet, hogy a hajam ezért hullik? Nem mindíg durran be nagyon, de ebben az évben 2szer voltam már vele dokinál, plusz reggelente mindíg vannak ezek a kellemetlen érzések!

Mit gondoltok?

Ki lehetne szedetni a mandulám? Valaki érzett már hasonlót?

34/N

2019. aug. 25. 08:02
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy nyitott szájjal alszol, és reggelre kiszárad a nyálkahártyád. Velem akkor fordul elő, ha eldugul az orrom és csak a számon kapok levegőt.
2019. aug. 25. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Hidd el, hogy nem alszom nyitott szajjal! Ez 100%.

Tudom!

2019. aug. 26. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Honnan veszed olyan biztosan?
2019. szept. 9. 21:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudom! 😀 Senki se mondta még, meg hát ismerem magam!😀

De egyutt alszunk és kiprobáljuk!😁🤷🏽‍♀️

2019. szept. 10. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!