Szerintetek mennyi lehet a valós koronavírussal fertőzöttek száma Magyarországon?
Szerintem se 7. Pl ahol én lakom, ott több embertől is hallottam, hogy kezelnek a kórházban betegeket. Mert h egy cégvezető fertőzte meg a vezetőséget egy olasz út után. Aztán már olvastam is a facen, hogy folyamatosan fertőtlenítik a céges buszokat. De a betegekről hivatalos hír nincs.
Hogy nem 7-en vanbak az tuti, ahogy ukrán beteg se 1 van. Olyan 100 körülre tippelem kb Magyarországon
A jelenlegi regisztrált esetszám csak a jéghegy csúcsa a hosszú lappangási idő, meg az enyhe lefolyású esetek miatt. Illetve a jéghegy csúcsának a csúcsa a hatóságok "nem tesztelünk szinte senkit" politikája miatt.
Tuti, hogy 1000 fölött járunk már, és hamarosan robbanni fog az esetszám. Olasz és dél-koreai adatokat alapul véve, 2-3 hét, és elérjük a 100 hivatalos fertőzés számot, onnan meg nincs megállás.
Ma reggelre belázasodtam én is, a párom is.
Csak reménykedünk, hogy nem az. Hálistennek volt annyi eszünk, hogy már 2 hete sehova nem megyünk.
A kérdésre válaszolva. Sok. Több száz. 2 ember is végig lihegett rendgeteg embert mire karanténba került.
Az iráni, meg a 70 éves férfi fia.
Lényegtelen, hogy kinek a felelőssége.
1-2000 biztosan.
Onnan lehet majd látni, hogy hirtelen több megyéből bekerülnek emberek kórházba magas lázzal, köhögéssel.
Akkor biztosan tudni, hogy nem csak 7 elszigetelt eset volt.
A vírus halálozási rátája 0.5% körül lehet, Koreából kiindulva. Csak ott megcsináltak 140 ezer tesztet
14
Nem mindegy meddig fertőz egy ember, ha igaz amit írtak valahol, hogy a 70 éves bácsi fia már volt a Szent László kórházba(vagy hol) és vizsgálták, ha elengedték anélkül, hogy letesztelték volna koronavírusra, akkor megvalósul ez a kitétel:
,,Ha azok, akik szándékos magatartásuk miatt megfertőznek valakit, akkor akár súlyos testi sértés miatt is felelhetnek. Abban az esetben, ha haláleset történik halált okozó testi sértés miatt vonják őket felelősségre – mondta a rendőr ezredes." Ez a kormány honlapján szerepelő mondat! Kit terhel a felelősség egy idős,beteg ember valószínűsíthető haláláért és azért, hogy a fia tovább tudott fertőzni? A szabályalkotót.Szerintem ez igen is fontos.Ismétlem, abban az esetben ha valóban járt a fia vizsgálaton és elküldték.
Biztos hogy járt vizsgálaton.
Sajnos lassan 10 körüli a közvetlen ismerőseim száma, akik valamilyen módon érintettek. Tudtommal senkin nem végeztek tesztet.
Páran kerültek karanténba, betegekkel együtt (őket nem ismerem személyesen, csak kollégáim. Ők már otthon vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!