Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetseges az hogy a koronavir...

Lehetseges az hogy a koronavirus miatt bezarjak a magyar iskolakat?

Figyelt kérdés

omg nagyon orulnek neki ha ez megtortenne

de ez esetben nyaron kene ledolgozni a hianyzast?

2020. márc. 8. 10:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
10: Ha mondjuk április elején bezárják őket, és minimum 3 hónapig tart a dolog, akkor mi más megoldás lenne szerinted?
2020. márc. 8. 12:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11: akkor legfeljebb rövidítve bepótoltatják a nyáron. A II.VH-ban sem volt évismétlés, pedig 1945-ben áprilisban befejezték az évet, és addig sem volt az oktatás zavartalan. De nem hiszem, hogy eljutunk idáig.
2020. márc. 8. 13:52
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Hát reméljük nem lesz rá szükség, de ha lenne, akkor az szívás lenne ha csak nem jársz egyetemre, mert akkor nekem mérnöki szakon legalábbis egy áldás lenne. Nektek pótolni kéne a napokat ami pain in the ass ha engem kérdezel. Nekünk volt két hét suli szünet annó idk már mi miatt és tolódott minden.
2020. márc. 8. 15:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#11:

A következő tanévet korábban kezdik, augusztusra valószínűleg lecseng a járvány. Az elején elméletileg még nem léptek évfolyamot, a dolgozatok, vizsgák jegyei még ahhoz az évhez számítanak. Arra csak a bizonyítványosztás után kerül sor. Rossz ez annak, akinek pótvizsgáznia kellene, arra nem lesz lehetőség; simán csak vizsgát tesz, melynek jegye felülírhatja az egyest. Bizonyítványosztás augusztus utolsó péntekén, majd aki továbbléphet, az felsőbb évfolyamba megy, aki bukik, az ugyanabban az évfolyamban, de elölről kezdi a tananyagot.

A tananyagot leadhatnák úgy is, hogy hosszabb tanítási napok lesznek, annak sem örülnétek. A két hetet már nem tudnák szombatonként pótolni.

Sok országban megoldották a távoktatást, lehet, hogy a Krétába tennék fel az anyagot, vagy e-mailben küldenék ki. Karantén után összefoglaló, ha nem csalja el a tanár (merénylet az osztály ellen) majd dolgozat. Az utazási időt spóroljátok meg, a testnevelést elcserélik.

2020. márc. 8. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:

14: 11-es vagyok. Én már 38 vagyok, engem nem érint. :)

Ami a netes tanítást, továbbítást illeti, a dolog már ott megbukik, hogy senkinek sem kötelessége számítógépet vagy okostelót birtokolnia.

2020. márc. 8. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen a netes oktatás nem kötelesség, csak lehetőség.
2020. márc. 8. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!