Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vajon AIDS-es vagyok? HELP! SOS!

Vajon AIDS-es vagyok? HELP! SOS!

Figyelt kérdés

Van barátnőm, és gumi nélkül csináljuk. 1 hete voltam beteg, most megint kezdek náthás lenni, vagy az allergia. 20x tüsszögtem ma regaláb. Olvastam, hogy lehetek AIDS-es. Most komolyan? Tegnap voltam a nagyinál, beteg, náthás, torka fáj. Testvérem beteg, náthás, torka fáj. Lehet tőlük elkaptam a náthát. De olvastam valahol ahol azt írták, hogy lehetek AIDS-es. Bepánikoltam.

Mi a fenét csináljak? Nagyon félek. Kérlek segítsetek. Ugye nem lehetek fertőzött? Nagyon félek. Pánikba vagyok esve.

2020. márc. 4. 11:45
1 2
 11/12 Laylah ***** válasza:

A kettő nem függ össze. Simán lehet HIV pozitív és mellette meg is fázva.

Távorvosláshoz meg itt nem ért senki, szóval ha tuti diagnózist akarsz, akkor jézusmária, el kell menned szűrésre.

2020. márc. 17. 16:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Max COViD-os vagy nyugi!!😂😂😂
2020. szept. 17. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!