Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vajon AIDS-es vagyok? HELP! SOS!

Vajon AIDS-es vagyok? HELP! SOS!

Figyelt kérdés

Van barátnőm, és gumi nélkül csináljuk. 1 hete voltam beteg, most megint kezdek náthás lenni, vagy az allergia. 20x tüsszögtem ma regaláb. Olvastam, hogy lehetek AIDS-es. Most komolyan? Tegnap voltam a nagyinál, beteg, náthás, torka fáj. Testvérem beteg, náthás, torka fáj. Lehet tőlük elkaptam a náthát. De olvastam valahol ahol azt írták, hogy lehetek AIDS-es. Bepánikoltam.

Mi a fenét csináljak? Nagyon félek. Kérlek segítsetek. Ugye nem lehetek fertőzött? Nagyon félek. Pánikba vagyok esve.

2020. márc. 4. 11:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy AIDSes vagy.

Te is írtad, hogy körülötted mindenki beteg, náthás. Ilyen időszak van, csomó ember beteg.

Én pl 3 hete még vagyok fázva.

Ettől függetlenül elmehetsz AIDS szűrésre.

2020. márc. 4. 11:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Jézus Mária nem akarok menni szűrésre. Azt se tudom, hogy hogy működik ez. Nem feküdtem ki a betegséget. De én 1 hete voltam beteg, és megint kezdek náthás lenni.
2020. márc. 4. 11:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Persze, influenzás időben 20x tüsszentesz és már AIDS-es vagy. 😂 Miért nem a koronavírustól félsz inkább, most az a menő.
2020. márc. 4. 11:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók: kiírtam épp ilyen kérdést egy másik oldalon, és azt írták, hogy AIDS -es lehetek. Lehet hülyének néznek, vagy komolyan gondolták
2020. márc. 4. 11:53
 5/12 A kérdező kommentje:
A koronavîrustol ki lehet gyogyulni
2020. márc. 4. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor nagyon sokan félhetnek, ha ilyenen mennek keresztül. Sajnos, ha nem feküdtünk ki a betegségünket vissza lehet esni! Most majdnem mindenki tüsszög meg van fázva, és nem AIDS es!
2020. márc. 4. 12:03
 7/12 anonim ***** válasza:
32%

"Van barátnőm, és gumi nélkül csináljuk"

Sajnos hülye vagy, nem pedig AIDS-es.

Az AIDS ugyanis ma már -jó eséllyel- gyógyítható.

Ha terhes lesz a csaj, akkor viszont egy életen át fizethetsz...

2020. márc. 4. 12:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Ennyi idő alatt AIDS-es nem leszel, max HIV fertőzött.
2020. márc. 4. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:

"Van barátnőm, és gumi nélkül csináljuk. "

Gumi nélkül szexelsz úgy, hogy nem vagy tájékozott arról, hogy milyen nemibetegségeket lehet összeszedni és melyiknek mi a tünete stb?

(Nem mindnél van tünet, van ami akár évekig is lappanghat tünet nélkül, főleg férfiaknál ami még tüneteket sem okoz).

Olvass utána.

2020. márc. 5. 00:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Simán lehetsz...Te tényleg ennyire buta vagy? Mondd, hogy viccelsz!!!
2020. márc. 5. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!