Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi fehérjét veszít a...

Mennyi fehérjét veszít a szervezet egy plazmaadáskor?

Figyelt kérdés
Voltam párszor és 8,5 dl plazmát vesznek le, ugye 90%-a víz, akkor is 1 dl fehérje minusz igaz?
2020. márc. 3. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Testtömegsúlyindexet csináltál már abból kitudnád számítani ...
2020. márc. 31. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Abból kiderülne hogy súly alapján mennyi a fehérje tartalmad és vörös vérsejtek. Általában az elhízott emberek fehérvérsejt tartalma a több. De Emellett aki izmos volt és kondizott az is visszaadhat némi zsírszövetet na mindegy ez hülyeség amúgy de meg le tudnád egyszerűsíteni 1 liter térfogatra illetve dl térdogatban hány százalék. Ha nem kondozol eleve több lesz a fehérje ha meg igen vagy sportolsz valamit akkor jóval kevesebb mert dolgozik az anyagcseréd nem kell hozzá egyetem de az akkor derül ki ha csinálsz egy testtömegindexet Egyébként a teszteredmény során a papírra nem írják ki? Mondjuk én a 65 kilómmal mondhatok akármit amikor minimum 85 kilónak kénne lennem 187 cm rel
2020. márc. 31. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Sőt a testmagasság is eléggé befolyásoló tényező
2020. márc. 31. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy több is attól függ sportolsz -e valamit?
2020. márc. 31. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert ha napi háromnál többet ésszel akkor valószínűleg
2020. márc. 31. 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom vannak ezek a testtömegindexet kiíró gépek amit ha nyújtott karral használsz kiírja a testtömeg indexet bemész egy középsuliba megkéred tesi tanárt mérjétek le kiderül
2020. márc. 31. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
BMI nek hívják
2020. márc. 31. 23:31
 8/8 anonim ***** válasza:
A vérplazmád 8% fehérje, éppen ezért 8,5 x 0,08 = 0,68dl fehérjét vesznek le.
2020. ápr. 30. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!