Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek már elértük azt a...

Szerintetek már elértük azt a fokozatot, hogy van ok aggódni a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés

Friss hír, hogy Észak-Olaszországból hazatért diákok karanténba kerültek, valamint egyre szélesebb körben terjed Európában is.

Szerintetek már most van ok aggódni? Vagy még mindig túlhypeolás az egész ami majd hamarosan lecseng?

Én bevallom őszintén, korábban végig az utóbbi mellett tartottam ki és én voltam az aki rábeszélte az embereket, hogy ne aggódjanak ennyire, hülyeség az egész, de mintha kezdene változni a nézetem effelől.

Ráadásul szüleim most oda vannak Lengyelországba síelni aztán kicsit féltem őket, hogy nehogy ott is történjen valami ami miatt karantén lesz a vége.

2020. febr. 24. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
egy kérdés: ha 26 fokon elpusztul, akkor miét nem pusztul el a 36 fokos emberi testben?
2020. febr. 26. 15:02
 12/13 anonim ***** válasza:
78%
# 11 Erről talán kérdezz meg, egy virológust. Az influenza sem "él meg" száraz melegben, csak a párás hidegben. Ezért nincs influenza szezon júliusban.
2020. febr. 26. 17:19
 13/13 anonim ***** válasza:
57%
mondjuk ezt az elpusztulást se értem, merthogy a virus nem is élőlény...
2020. febr. 26. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!