Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ti milyen óvintézkedéseket...

Ti milyen óvintézkedéseket tesztek, hogy ne kapjátok el a koronavírust?

Figyelt kérdés
Most már lassan ki lehet mondani, hogy egy elképesztően veszélyes világjárvány küszöbén állunk. Nektek mi a tervetek a túlélésre?

2020. jan. 28. 13:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
semmilyet, eddig is figyeltem a higienira. influenza szezon van, ilyenkor foleg. tobbet ugysem tudsz tenni, minden evben mindenki beteg korulottem igy nem szoktam elkapni. el is kapom akar a koronat akar az indluenzat, nem egyenlo azzal h bele is halok. antibio, ne legyen bacia azovodmeny es kesz. nemhinnem h olyan szar lenne az immunrendszerem
2020. jan. 30. 22:19
 22/29 anonim ***** válasza:
6%
amugy a panikkeltest nyugodtan jelentsetek ti is!
2020. jan. 30. 22:20
 23/29 anonim ***** válasza:
5%

Strepsilt szedek minden nap!

Nyilvànos wc-be ha megyek akkor óvszert húzok, pisilyuknál kivágom

2020. febr. 11. 17:33
 24/29 anonim ***** válasza:
90%

Én nem akarok senkit se megijeszteni, de ez több mint 8000 fertőzött. Bár mondjuk az én véleményem alapján megérett az ember a pusztulásra. Tessék egy link:

[link]

Ékes bizonyiték arra hogy most meg fogunk halni. (Remélhetőleg nem)

2020. febr. 23. 23:11
 25/29 anonim ***** válasza:
Akik az elején biztosak voltak abban,hogy csak a kicsi kínai köhög kettőt,mert ez csak nátha...na most hogy vélekedtek erről a koronavírus témárol? Én nem táraztam be ,most 2 napja nem kapok húst. A maszkok... 5-55 ezer közötti maszk árak. Napról-napra több nálunk is a fertőzöttt,most per.pill 85. Figyelek ☺
2020. márc. 20. 07:00
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

25 de húst az emberi egoizmus miatt nem kapsz. Nem értem minek vesz valaki 20 kiló húst. Hogy aztán kidobjon 15-öt?

A dánok csinálják jól. Tegnap hallottam, az első flakon fertőtlenítő 5 eurónak felel mondjuk. A másodikat már 150-ért kapja a delikvens. Persze mehet többször vagy akár több helyre. De nem fog egyszerre 50-et venni. Ezt kéne mindenhol bevezetni.

2020. márc. 20. 07:16
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért parázik mindenki pont a hús miatt. Millió+1 féle más ételt lehet enni azon kívül...

Engem speciel a wc papír hiánya jobban bosszant, van még ugyan itthon, de nem szeretnék lapulevelet használni utána. :D

Vagy a liszt, azt is nehéz pótolni, ha sütne az ember...

2020. márc. 20. 09:19
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyet. Én szeretnék már túl lenni rajta, bármi is a következménye, mert ami így vár ránk az mindennél rosszabb lesz.

Le lehet pontozni, de fél év múlva sokaknak meg fog változni a véleménye.

2020. márc. 20. 11:43
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nahát a hús...igen. Csütörtökön kaptam végre 2 kg karajt és egy átlagos méretű csirkét. 3 nap boltbajárás után. Ezzel megleszünk kettecskén jópár napig ☺ Aztán még vírus előttről van a fagyóban anyuéktól hurka,kolbász,máj,levescsontok meg tyúk is. Én örülök ha nem kell minden nap húst enni,párom nem birja hús nélkül sokáig 😂😂
2020. márc. 23. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!