Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ti nem féltek a koronavírustól?

Ti nem féltek a koronavírustól?

Figyelt kérdés
Biztos hogy Magyarországra is elfog jutni. Én félek nagyon féltem a családom.. És magam. Úgy érzem van még dolgom ezen a földön hisz fel kel nevelnem a gyerekem. Ez a vírus meg nem válogat és nagyon gyorsan meglehet benne halni. Szerintem az lenne a megoldás ha lezárnák a kínai járatokat és aki Kínába van az ott is marad. Szerintem mert mindent megesznek.
2020. jan. 25. 12:40
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
18assal egyetértek. Igy gondolom. Aki szerint meg az teljesen normális hogy kutyat esznek meg mindent ami mozog vagy azt is ami MAR nem mozog az is beteg.
2020. jan. 25. 19:34
 22/27 anonim ***** válasza:
30%

kis reteg aki kutyat eszik es nem kina az elso kutyahusfogyasztasban. tudom kamuoldalakon sok baromsagot olvasni, elhiszem milyen “tanult” egy ket valaszolo. de az is teny ha ismersz ott elot es megkerdezed evett e mar kutyat meg ilyen hulyesegeket max kirohog. gondolom arrol sem

tudsz, hogy mikor meg huto sem volt, megesett hogy egy allatnak csak a labat csaptak le, de elve hagytak, esetleg meg be is soztak hogy ne fertozodjon el. milyen kinokat elhetett at? es ez itt volt, europaban. a felvilagosult tanult nep aki most egy tobbmiios orzsagot azonosit azzal a par primko emberrel akik szarnak a higieniara, es olyanokat esznek amiket te nem. es igen, egy indonez piacrol kuldenek korbe kamuvideokat, hogy az wuhan es onnan indult... annyira ostobak nehanyan hogy meg a forrasnak sem jarnak utana csak fujjogni tudnak. amerikaban a pacal veszelyes hulladek, nalunk vigan eszik. tatar beefstak? nyers hus. indiaban neznenek.., masok a sertes miatt. nalunk belbe es gyomorba toltott eteleket keszitenek. masnak ez az undorito. van ahol a sertest is veresen eszik, lattam ilyet etteremben. ja es amikor itthon feketevagas volt valamelyik evben es sorban betegedtek meg az emberek, az se volt igenytelen mi? vagy a patkanyos pizzeriak. meg itthon szarosan aruljak a tojast, amerikaban pl igy tilos, csak mosva (igaz hamarabb meg is romlik). sot, kis orszagunkban van ahol a patkanyt is megeszik, vagy doglutrol huzzak a tetemeket es abbol foznek. abbol is lehet barmi... vagy akar csak botulizmus egy kolbasztol. most emiatt az egesz vilagnak le kene minket nezni, hogy milyen igenytelen gusztustalan putrilakok vagyunk? mert van par ilyen, akkor mindenki azzal a par emberrel lesz egyenlo? komolyan? az a baj az elet iskolajaban a takaritono a tanar, es tole csak ennyi logikara futotta. majd ha kinarod a 8 altalanost, neked is lesznek olyan alapismereteid, hogy ne legyen ilyen beszukult a gondolkodasod

2020. jan. 30. 22:10
 23/27 A kérdező kommentje:
Utolso, jolvan akkor vedd a barbár kinaiakat :DD nem kell itt jonni az europaiakkal mert különbek vagyunk naluk ezerszer! Szerinted az normalis hogy a denevert egeszbe bele rakjak a levesbe megfozik es megeszik? Egyed láda szamra te is ha ennyire egyet ertesz a szokasukkal! Az még mindig mas teszta hogy valaki a sertest véresen eszi ;) nem erted itt a lényeget az a baj.
2020. jan. 31. 08:45
 24/27 anonim ***** válasza:
30%
nem ertek egyet veluk. te hanyszor jartal kinaban? a helyiek ugyan ugy nem szivlelik az ilyeneket fogyasztokat. probaljak is visszaszoritani. az h nem vagyok egy unintelligens barom aki par ember szokasat rahuzta tobbmilliora, nem vedes. ugyan ugy nem utalom a romanokat meg a szlovakokat, mert van koztuk par magyarellenes barom, mert nem mind az.. sokan gyerekkent meg ilyen beszukultek, ha felnosz es nyitsz a vilagra rajossz.
2020. jan. 31. 09:12
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
erdekes hogy ezt pont te mondod, aki max a titokterminalrol szedi fel a kulturat. semmit nem tudsz roluk ez tisztan latszik
2020. jan. 31. 11:34
 26/27 anonim ***** válasza:
74%

"Jolvan mondjad csak a magadét akkor se fogunk egyet erteni. Nekem ne probald megmagyarazni hogy próbálják ki szoritani mikor mindegyik húzott szemű zabalja a kutyat macskat denevert majmot szöcsket mindent amit csak talalnak! Na nem vagyok tovabb hajlando magyarazkodni neked, szellemi párbajt nem vivok fegyvertelennel szembe! Puszi"

Lol, azért az vicces hogy te vagy az aki itt puffogtatod az ostoba általánosításaidat, és közben te szólalsz fel a szellemi fegyvertelenség ellen. Ez szép kis öngól lett :D

2020. jan. 31. 11:37
 27/27 anonim válasza:
30%
Nem igazán félek tőle, csupán idősebb szeretteimet féltem! :(
2020. máj. 5. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!