Ti nem féltek a koronavírustól?
kis reteg aki kutyat eszik es nem kina az elso kutyahusfogyasztasban. tudom kamuoldalakon sok baromsagot olvasni, elhiszem milyen “tanult” egy ket valaszolo. de az is teny ha ismersz ott elot es megkerdezed evett e mar kutyat meg ilyen hulyesegeket max kirohog. gondolom arrol sem
tudsz, hogy mikor meg huto sem volt, megesett hogy egy allatnak csak a labat csaptak le, de elve hagytak, esetleg meg be is soztak hogy ne fertozodjon el. milyen kinokat elhetett at? es ez itt volt, europaban. a felvilagosult tanult nep aki most egy tobbmiios orzsagot azonosit azzal a par primko emberrel akik szarnak a higieniara, es olyanokat esznek amiket te nem. es igen, egy indonez piacrol kuldenek korbe kamuvideokat, hogy az wuhan es onnan indult... annyira ostobak nehanyan hogy meg a forrasnak sem jarnak utana csak fujjogni tudnak. amerikaban a pacal veszelyes hulladek, nalunk vigan eszik. tatar beefstak? nyers hus. indiaban neznenek.., masok a sertes miatt. nalunk belbe es gyomorba toltott eteleket keszitenek. masnak ez az undorito. van ahol a sertest is veresen eszik, lattam ilyet etteremben. ja es amikor itthon feketevagas volt valamelyik evben es sorban betegedtek meg az emberek, az se volt igenytelen mi? vagy a patkanyos pizzeriak. meg itthon szarosan aruljak a tojast, amerikaban pl igy tilos, csak mosva (igaz hamarabb meg is romlik). sot, kis orszagunkban van ahol a patkanyt is megeszik, vagy doglutrol huzzak a tetemeket es abbol foznek. abbol is lehet barmi... vagy akar csak botulizmus egy kolbasztol. most emiatt az egesz vilagnak le kene minket nezni, hogy milyen igenytelen gusztustalan putrilakok vagyunk? mert van par ilyen, akkor mindenki azzal a par emberrel lesz egyenlo? komolyan? az a baj az elet iskolajaban a takaritono a tanar, es tole csak ennyi logikara futotta. majd ha kinarod a 8 altalanost, neked is lesznek olyan alapismereteid, hogy ne legyen ilyen beszukult a gondolkodasod
"Jolvan mondjad csak a magadét akkor se fogunk egyet erteni. Nekem ne probald megmagyarazni hogy próbálják ki szoritani mikor mindegyik húzott szemű zabalja a kutyat macskat denevert majmot szöcsket mindent amit csak talalnak! Na nem vagyok tovabb hajlando magyarazkodni neked, szellemi párbajt nem vivok fegyvertelennel szembe! Puszi"
Lol, azért az vicces hogy te vagy az aki itt puffogtatod az ostoba általánosításaidat, és közben te szólalsz fel a szellemi fegyvertelenség ellen. Ez szép kis öngól lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!