Condylomával kapcsolatban saját tapasztalat?
Figyelt kérdés
Apró pöttyökkel kezdődött a nemiszervem körül, de a hüvelyemre is átterjedt. Már volt két műtétem, Condyline mindig van itthon, ha a külsők kiújulnának. Beszereztem a Deflagyn Q-t is de azt most szüneteltetnem kell az utolsó műtét utáni sebgyógyulásig. C, D, multivitamint szedek, illetve grapefruitmag cseppeket. Kinek mi vált be? Tudom, hogy a vírus bennem marad, de nagyon érdekelne, hogy van-e valami bevált módszer, hogy ne újuljon ki. Fél éve ezzel küzdök, szeretnék újra normális életet élni. Privát üzenetet is szívesen fogadok. Köszönöm!2019. dec. 4. 08:22
1/7 anonim válasza:
Oltas. Nem ujul ki ha a szervezeted letudja maganak kuzdeni.
2/7 A kérdező kommentje:
Nőgyógyász és több védőnő is haszontalannak ítélte az oltást.
2019. dec. 4. 09:45
3/7 anonim válasza:
Nekem ismert profi nogyogyaszom ajanlotta:) ki se ujult nekem azota se.
4/7 anonim válasza:
Mert csesznek haladni a korral és a tudományos eredményekkel.
Én is az oltást mondom. Igen is hatékony. Persze, elsősorban primer prevencióra való, de ilyen problémánál is segít, mert a szervezet könnyebben legyűri és nem fertőződsz újra. Nálunk van egy doki, aki sok ilyen esettel foglalkozik, ő is mondta, hogy a visszatérő condylomákra beadatja az oltást és nem szokott visszatérni.
5/7 anonim válasza:
Csak arra vigyázz, hogy ne a kétkomponensű oltást kérjed, hanem a 4 vagy 9 komponensűt, mert csak azok tartalmazzák a leggyakoribb condylomát okozó papillomavírusok burkát (6-os,11-es), NEM magukat a vírusokat. Tehát semmi gond nem lesz, ha beadatod, csak segíthet. A kétkomponensű vakcina csak méhnyakrák ellen jó (16-os,18-as).
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor beadattátok? És azóta nem újult ki? Eddig csak negatív tapasztalatokat hallottam az oltásról.
2019. dec. 8. 17:26
7/7 anonim válasza:
Szia!
Van valami fejlemény veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!