Mi lehet ez, influenza?
Leszögeznem, hogy hétfőn mindenképp elmegyek orvoshoz, úgyhogy nem azért írok, hogy ,,diagnosztizaljanak" mások, csak kíváncsi vagyok, hogy másnak mi a véleménye.
Ma meg voltam dolgozni, mikor hazajöttem semmi bajom nem volt, sőt még este 6 körül sem, annyi, hogy kicsit fáradt voltam, így ledőltem kicsit pihenni. Aludtam 1 órat, és mire felébredtem, olyan 7-7:30 körül, torokfájast kezdtem érezni, ìzületi fájdalmat, és szépen fel is szökött a lázam, még a fejem is fáj. Most bevettem egy algopyrint, kicsit jobb lett, de nem az igazi. Azért gondolom, hogy ez nem egy sima natha, mert nem fokozatosan kezdődött, hanem ilyen hevesen tört rám. Talán influenza? Köhögni meg nem köhögök. Köszönöm a segítséget, kérlek csak akkor írj, ha kibírod trollkodás nélkül!
Sajnos ez most gyakori.
Fuuu ez a nő beteg. Nem hogy nem ír ki, hanem kitalálja, hogy szimulátor vagyok, mimdemféle vizsgálat nélkül, azt mondja, hogy anorexia, meg menjek pszichiáterhez, de lázat nem mér. Kislányként még a fogszabályzómat is levetette... Nem gogy kiír pár napra meggyógyulsz, aztán ennyi, á nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!