Véletlenül apám borotvájával borotválkoztam, lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Randira készülök, a fősuli legmenőbb csajával, siettem, gondoltam gyorsan levágom odalent a szőrzetem.
Annak rendje és módja szerint meg is vágtam magam. Gyorsan mentem az arcszeszemért, és akkor vettem észre, hogy az én borotvám bizony a szesz mellett pihen, tehát sikerült az apámét elvennem... lehet valami bajom? Eléggé izgultam a randi miatt is, de most már aztán teljesen kivagyok.
18f
2019. okt. 18. 16:46
11/18 anonim válasza:
Még a magyarázkodásod is ugyan az a vérmérgezéssel. Unalmas l
12/18 anonim válasza:
Megint, igen, édes butàcska fiam, MEGINT! Honnan kellett volna tudnom, hogy kidobtad már, hm? ;)
13/18 A kérdező kommentje:
Előtte írtam, de amennyiben nem érkeztél elolvasni, akkor sem az volt a kérdés, hogy ki kell-e dobni, tehát duplán értelmetlen volt leírnod.
2019. okt. 18. 23:08
14/18 anonim válasza:
csajoknál elvárás?
Mi vagy te? Hímringyó?
:(
16/18 anonim válasza:
Hát komám, ha szerinted ez a csajoknál elvárás, akkor ott már nagy gondok vannak.
17/18 A kérdező kommentje:
Kiváló volt, összejött a dolog :)
Viszont még egyszer nem borotválom az tuti! Ott ahol megvágtam nincs gond, de máshol egy kis szakaszon rendesen ég, érzékeny a bőr.
2019. okt. 19. 20:05
18/18 anonim válasza:
Ha ezt mégegyszer megcsinálod, kiheréllek.
Apád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!