Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Pestis veszély fenyeget minket?

Pestis veszély fenyeget minket?

Figyelt kérdés
Kertesházunkban jelenleg patkanyirtas zajlik hivatásos erős mérleggel csak épp nem eszik. Sajnos a portánkon az állatok miatt szaporodtak el ezek a dögök. Hiába irtjuk szakemberrel eddig 1 patkány evett a méregbol. A kutyánk is írtva vannak bolha ellen de sajnos még így is fedeztem fel bennük. Én vagyok az aki nap mint nap érintkezik a kutyákkal és sajnos most észre vettem magamon bolhacsipest. Ugye a patkányokbol atmehet a boha a kutyákba onnan meg belém sajnos.. Valszeg ez sem csalancsipes hanem bolha.. És mivel én vagyok az anya belőlem közvetlen a babamba is atmehet. Hiába mosok minden nap. Fekek egy esetleges fertőzéstol amit ezek terjeszthetnek.
2019. szept. 18. 13:08
 1/2 A kérdező kommentje:
*felek
2019. szept. 18. 13:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg para a helyzet, a legbiztonságosabb ha felgyújtod az összes cuccod és hívsz egy papot
2019. szept. 18. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!