Szemölcs eltávolítás otthon?
2019. szept. 11. 18:16
1/9 anonim válasza:
Szemölcsből van sok féle-fajta, olyan szer nincs, ami mindegyik ellen hatásos lenne. Ha neked pont ilyen van, akkor halottnak a pacemaker.
2/9 anonim válasza:
Próbáltam anno. A térdemen volt, kimarta csak, de nem szedte le.
3/9 A kérdező kommentje:
Srácok, akinek ilyen problémája van.. és otthon szeretné megoldani, az vegyen egy citromot. A citrom levét nyomja rá egy vattapamacsra, azt sebtapasszal rögzítse rá a szemölcsre pár órára. Estére pedig áztasson be citromhéjat ecetbe - (nekem kb 4-5 órát ázott mielőtt kivettem az ecetből) és rögzítse a szemölcsre estére a citromhéjat. Egy éjszaka alatt eltűnt a szemölcs, levágni sem kellett. Most gyógyul a helye:) A környező bőrt fontos, hogy bekenjétek valami zsíros krémmel mert megmarja az ecet! Én a leírás ellenére sem tettem meg, kár volt, most az is gyógyulgat.. :D
2019. szept. 14. 15:41
4/9 anonim válasza:
Oké, olyan szemölcsöd volt, amire használt a cucc. De pl. kúszószemölcsre ráfacsarhatsz egy hajórakomány citromot is akár, akkor se fog elmúlni tőle.
5/9 A kérdező kommentje:
Figyi. 50-50%, ha egy valaki le tudja magáról szedni vele ezt a vackot, akkor már megérte azt a 3 percet amíg leírtam :)
2019. szept. 17. 01:12
6/9 anonim válasza:
Szuper vagy kérdező!
A közeledő seggeknek üzenem, hogy változtassanak a mentalitásukon.
7/9 A kérdező kommentje:
Most gyógyult be teljesen, vagyis majdnem. Még 1-2 nap kell neki, szóval a gyógyulási idő sajnos közel 3 hét :D
De megéri. Szerintem nyoma sem marad. Már most is alig látni
2019. szept. 27. 04:48
8/9 anonim válasza:
Szuper! :D
Amúgy nekem a Svédcsepp segített... Mindennel próbálkoztam, több mint egy évig. Sebészeti és bőrgyógyászati beavatkozások tömkelege... Égetés, kivágás, savazás, fagyasztás... Semmi. Aztán elpanaszoltam valakinek, aki tett rá nekem svédcseppes dunsztot. Két hétig nonstop rajta volt, napi egyszer cseréltem a kötést. Fájdalom mentesen - csak a beteg bőrt nem kímélve - eltűnt.
Ezt csak azért írom, hogyha valaki erre járna, akkor tudjon erről a módszerről is.
9/9 A kérdező kommentje:
Király! Köszi az ötletet, lehet hogy még nekem is szükségem lesz rá. (Remélem soha többet) :D
2019. okt. 4. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!