Gennyes mandulagyulladásom van, info lent, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Jelenleg külfdön vagyok, haza csak 6 nap múlva érkezem. Tegnap előtt belázasodtam elkezdett fájni a torkom. Tegnap reggel bebizonyosodtam róla, hogy mandulagyulladásom van. Elkezdtem szedni az Augmentin Duot, mivel csak ez volt nálam. Egész nap lázas voltam, este megnéztem a torkom és láttam hogy gennyes. Ma reggel vettem be a harmadik adag gyógyszert, megnéztem a torkom, mégjobban gennyes. Fog hatni vajon a gyógyszer? Azt megkell említenem, hogy kb 2 héttel ezelőtt elkezdtem szedni Augmentint, nert akkor is volt valami bajom a torkommal, 5-6 napig szedtem(akkor is külföldön voltam csak hazamentem), utána elmentem orvoshoz és adott más antibiotikumot es azt szedtem tovább.2019. aug. 14. 16:02
11/11 anonim válasza:
Hülyeségeket szajkózik, aki azt írja, hogy micsoda szörnyű dolog, hogy beszedte az antibiotikumot.
Ha elmegy orvoshoz, 10ből 9 orvos minden különösebb vizsgálat nélkül pontosan ugyanezt az antibiotikumot írná fel neki, amit beszedett. Legalapabb antibiotikum torok és mandulagyulladásra.
Csak akkor szoktak mást felírni ha ez nem működik. Tehát semmi hibát nem követett el azzal a kérdező hogy beszedte erre a betegségre, mert az orvos pontosan ezt szokta felírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!