Fáj amikor felteszik a fogszbályzót? És előtte amikor letisztítják az milyen érzés?
Nagyon félek a fogorvosoktól ahogy belépek a rendelőbe már el szoktam ájulni....
Stresszelek mert pár nap múlva felkerül a fogszabályzó készülékem és nagyon félek hogy fájni fog miközben felteszik
Nem fáj a felrakás, és a tisztítás sem.
Észre sem vettem, ahogy feltették, egyszer csak szólt a doktornő, hogy készen is vagyunk.
egyáltalán nem fáj, max picit fura érzés, szóval ettől nem kell félni
amúgy nekem a fogorvosom mindig szokta mondani, hogy épp mit csinál, milyen érzésre számíthatok és ez segít, így kicsit se izgulok
ha neked nem szokta, megkérheted
meg próbálj meg másra figyelni (pl ha van tv, nézd azt) és a váróban se stresszeld magad azzal, hogy vajon mi lesz bent
tényleg nem fáj egy fogszabályzó felrakása és semmi baj nem lehet
utána viszont kellemetlen lehet, ahogy "szorítja" a fogaid és ez sajnos minden fogszabályzó igazítás után ilyen is lesz (de nem az orvosnál, ő nem fog semmilyen fájdalmat okozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!