Fogtömés utáni kellemetlen érzés, normális?
Figyelt kérdés
Ma voltam betömetni a fogamat, elég mély volt, így nem volt egy egyszerű tömés. Érzéstelenítőt kaptam, a tömést le is csiszolta, illetve rákellet többször is harapnom egy papírra, hogy ellenőrizzék, hogy nem-e magas a tömés. Most, hogy kezd elmúlni az érzéstelenítés, enyhe nyomás- kellemetlen érzés érzek az ínyben, tömött fog körül. Ez normális?2019. jún. 21. 17:43
1/2 anonim válasza:
Igen, sőt fájhat is pár napig, főleg ha nagyon mély. Vegyél be fájdalomcsillapítót, ha kell. De ha egy hét alatt nem múlik el vagy legalább nem javul, akkor menj vissza az orvoshoz, nézze meg, hogy minden rendben van-e.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm hozzászólásod!
2019. jún. 21. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!