Mennyire fáj a foghúzás?
A két fölső négyes fogamról lenne szó. Fogszabályzó miatt kéne és ezelőtt egy fogamat se húzták. Tudom hogy két fogam kihúzása nem a vilàg vége de azért mégis borzasztóan félek mivel az érzés ismeretlen. Teljesen egészséges fogak, magánfogorvos fogja húzni. Úgy lesz, hogy kihúzzák az egyiket, egy hét gyógyulási idő és aztán a másikat is,megint egy hét és felrakják a fogszabályzót.
Mire számitsak? Milyen mértékű a fájdalom?
Nekem az érzéstelenítő injekció fájt nagyon, utána már nem fájt, hanem kellemetlen volt. Ez kb. azt jelenti, hogy a képzeletemben társítottam az orvos tevékenységéhez a képet és az nagyon nem tetszett :D És ez nem egészséges fog volt, hanem gyökérkezelés után begyulladó. (A gyökérkezelést nehezebben éltem meg)
Páromnak így húzták ki 2 egészséges fogát, ahogy neked fogják, (fogszabi miatt) neki sem fájt, ráadásul pikk-pakk rendbe is jött... bezzeg én több mint 1 hónapja szenvedek vele, rohadt lassan gyógyul.
Szóval ne aggódj. A szuri után már nem fáj.
Ha ügyes a doki,akkor még az injekció is csak kellemetlen lesz .Feszítő érzést fogsz érezni,pár pillanatig .
Már előtte bevehetsz egy fájdalom csillapitót,hogy legyen arra hatása ,mire az injekcióé elmúlik .
Jól tudom hogy zajlik 1 fogszabályozás ,hogy szép sorban legyenek a fogak,teljes egészségeset is fel kell áldozni .
Azért van a fogorvosi szék karfája ,hogy erősen megszorítsad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!