Őszintén, ti minden reggel és este mostok fogat?
Figyelt kérdés
2019. jún. 2. 02:38
11/17 anonim válasza:
Igen, sőt minden étkezés után. Este cérnázom is, mer sűrűn nőttek. Ha nem tudok fogat mosni, akkor cukormentes rágót használok, vagy kiöblítem a számat alaposan.
12/17 anonim válasza:
Kb minden vasárnap este mosom meg a többi nap reggel szajvizzel kiöblitem.
13/17 anonim válasza:
Reggel és este. Este használok fogselymet és fogköztisztítót is. Néha ebéd után is megmosom, ha van rá időm.
14/17 anonim válasza:
Őszintén szólva volt már hogy kimaradt egy fogmosás, de olyan még nem volt, hogy egy nap egyszer se! Mondjuk azért maradt ki mert buliból hazaérve örültem hogy beesek az ágyba, vagy ilyesmi. De ez nem rendszeres.
Plusz fogköztisztítót és fogselymet használok (ki van már tapasztalva, hogy melyik fogközömbe melyik fér be). Muszáj használni, mert a fogkefe a fogak egymás felé néző felszíneihez ugyebár nem fér be, de a baktérium meg simán befér.
Annyira elvetemült vagyok hogy néha még plakkfestő tablettát is elrágok, hogy lássam, hogy mit kell javítanom a fogmosásomon.
15/17 anonim válasza:
Fogközöket őszintén szólva én is csak este tisztítom meg. Reggel mindig sietek, akkor csak fogat mosok (de azért igyekszem nem 15 másodpercig, hanem alaposan.)
16/17 anonim válasza:
Én reggel mindig meg szoktam mosni (vagy mielőtt megyek valahova, itthonról dolgozom), este előfordul, hogy kimarad mert csak úgy bealszom.
17/17 anonim válasza:
en nem minden reggel csak mielott megyek valahova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!