Fájnak a tömött fogaim, de az orvos szerint nincs bajuk?
kocogtatásra nem fájt, a röntgenen sem látott semmit.
De napközben tompán fáj kettő is és enni alig birok rajtuk
Biztos egy kis gyulladás van a szervezetedben, ehhez elég egy enyhe megfázás (amit rhinovírus vagy RSV okoz, amitől pont az orrnyálkahártya gyullad be, ezért érzékenyebbek a környéken a receptorok).
Ha több tömött fog is fáj egyszerre, akkor valószínűleg inkább a szervezetedben van valamilyen vírusfertőzés. Nekem akkor szoktak fájni a fogaim, ha elkapok valamilyen kórságot.
Amúgy pedig használj sensitive fogkrémet, nekem a zöld Elmex jött be.
Ez jól összefoglalja a fájdalom mechanizmusát, tök érthetően:
"A gyulladás során a fehérvérsejtekből felszabaduló anyagok lecsökkentik a fájdalomérző receptorok ingerküszöbét, ill. saját maguk is fájdalmat válthatnak ki."
forrás: [link]
En is igy voltam. Korzetben mar kinevettek annyira tettek ra aztan a ct mutatta hogy kuka a ket fenti gyokerkezelt fogam amire a korzeti azt mondta nincs baja minek megyek vissza...
Azota pedig implantatum kerult be mert menthetetlen volt na de a korzeti tobbi alkotasa is minosithetetlen volt szoval jo sok penz elment a magan orvoshoz. De legalabb ott ellattak normalisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!