Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » SOS. Az orvos tönkretette a...

SOS. Az orvos tönkretette a fogaim mit tegyek?

Figyelt kérdés
gyökérkezelésen esett át egyik fogam a mellette lévő két egészséges fogamba belevágott igy érzékenyek, ha a vágott szélhez rakom a nyelvem fájnak, tudom már sose kapom vissza a jó fogaimat de mégis mit tehetnék??? :( ráadásul az inyembe is belevágott igy a szájpadlásom is feldagadt az elfog múlni vagy mit tehetnék?? :( SOS pedig fizetős volt :(
2019. máj. 6. 00:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ne legyél már hülye... Ha akkora fájdalmaid lennének és gyulladásod mint nekem te is azt gondoltad volna hogy elszúrt valamit, midnenhol azt olvastam, hogy nem normális ha ennyi ideig fájt, tény hogy mondta, hogy akáér napokba is telhet, én nem hittem neki. Nme az orvost ócsároltam, hanem megoldást kerestem a problémára. Te gondolod azt, hogy az emberiség már csak ilyen. Szerintem inkább rakd rendbe a pszichotikus fejedet :D
2019. máj. 7. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!