Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 8 fogam fáj, köztük a metsző...

8 fogam fáj, köztük a metsző fogaim élei is. Azt hogy kezelik?

Figyelt kérdés
2019. máj. 1. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi okozta ezt... Munkatársam szétspeedezte magát fiatalon, most már jóformán állkapcsa sincs, amibe koronát rakhatnának, csak toldozzák foltozzák, ha szerencséje van, a gyökeret ki tudják szedni úgy, hogy a foga ott maradjon a helyén.

Ha szerencsés vagy, akkor tömik, vagy legalább egy gyökérkezeléssel megúszod. Ha nagyon gáz, akkor ki kell húzni és koronát betenni a helyére. Ha több fogat kell kihúzni, akkor tudsz hidat betettetni, így csak két koronát kell felfúrni (állkapcsonként)

2019. máj. 1. 23:26
 2/3 A kérdező kommentje:
2 fogam gyökérkezelik azóta fáj
2019. máj. 1. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy abból pár fog fáj valójában és azoktól fáj a többi (én jártam így, egy fog volt csak rossz aztán úgy mentem orvoshoz hogy háromnak hittem) vagy tényleg mind rossz.

Súlyosságtól függően:

Tömés

Gyökérkezelés

Húzás

Ha esetleg annyira extrém eset és mind sos kell annyira fájnak, lehet szedálást választani pár magán helyen - igaz drága de azért nyolc foghoz tuti nem fognék hozza anélkül ha nem tömni fogják őket.

2019. máj. 3. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!