8 fogam fáj, köztük a metsző fogaim élei is. Azt hogy kezelik?
Attól függ, hogy mi okozta ezt... Munkatársam szétspeedezte magát fiatalon, most már jóformán állkapcsa sincs, amibe koronát rakhatnának, csak toldozzák foltozzák, ha szerencséje van, a gyökeret ki tudják szedni úgy, hogy a foga ott maradjon a helyén.
Ha szerencsés vagy, akkor tömik, vagy legalább egy gyökérkezeléssel megúszod. Ha nagyon gáz, akkor ki kell húzni és koronát betenni a helyére. Ha több fogat kell kihúzni, akkor tudsz hidat betettetni, így csak két koronát kell felfúrni (állkapcsonként)
A kérdés az, hogy abból pár fog fáj valójában és azoktól fáj a többi (én jártam így, egy fog volt csak rossz aztán úgy mentem orvoshoz hogy háromnak hittem) vagy tényleg mind rossz.
Súlyosságtól függően:
Tömés
Gyökérkezelés
Húzás
Ha esetleg annyira extrém eset és mind sos kell annyira fájnak, lehet szedálást választani pár magán helyen - igaz drága de azért nyolc foghoz tuti nem fognék hozza anélkül ha nem tömni fogják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!