Nagyon kilazult egy metsző fogam, elől. Hihetetlen módon fáj meg közepesen mozog is. Menthető, vagy húzás lesZ?
Ma voltam ügyeleten.
Azt mondta a doktornő, hogy ELVILEG mentető, de alig vizsgált meg, meg amikor mondtam, hogy hol meg hgyan fáj akkor mégegyszer megvizsgált, és akkor látszott rajta, hogy gondolkozik :( Már akkor kézzel lehetett mozgatni, most már nyelvvel is. :(
Nagyon fáj az orrom alatt, meg úgy érzem, sőt nem csak érzem, hogy mintha kezdene gennyzacskó is vagy mi kialakulni az ínyemen :(
És délelőtt óta egyre jobban mozog.
Azt mondta, hogy vagy tömés vagy gyökérkez, mert a metszőket a legvésgő esetben hhúzzák ki.
Lényegében beutalt a saját rörzeti fogorvosomhoz (vidéki vagyok), mert azt mondta nincs tömőanyaguk ügyeleten. Felírt valami antibiotikumot, meg szedem az aszpirint, meg amit találok.
De kedd még hol a francban van? HA kedden eljutok :(
Mit gondoltok menthető?
Nagyon félek, hogy fogatlan leszek fiatalon :(
24F
Hat ha ennyire mozog, az elegge menthetetlennek tunik. Fajni is azert faj, mert a kotoszovet ami a helyen tartja tonkrement, a resben tenyesznek a bakteriumok (ettol gennyes) es feszul minden.
Eddig nem tunt fel a szuvasodas?
Szerintem se menthető :(
De akkor az orvos miért mondta?
Egyre jobban elviselhetetlen. Mióta kiírtam a kérdést is rosszabbodott :(
Hova mehetnék én ünnepek alatt??? :(
Régi kérdés de hátha valaki még felkeresi :)
Szerintem ciszta lesz, én ugyanígy jártam (tömött fog, gennyzacskó, mozgott mint az állat, fájt stb) és nekem kiműtötték a cisztát. Nem volt egy leányálom de kb egy hét alatt sokkal stabilabb lett a fogam, akkor is benne volt a pakliban hogy nem marad meg de végülis azóta tök jó. De nekem még nem lehetett volna pótlásom, azért műtöttek, sokkal egyszerűbb kihúzatni és pótolni + maradandóbb is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!