Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Begyulladt a fogam helye?...

Begyulladt a fogam helye? Vagy kb. így kell kinéznie? (foghúzás után)

Figyelt kérdés
(Pénteken húzták ki. három nappal ezelőtt) Most olvasom hogy nem szabad tejterméket enni, de nekem az orvos csak tejet mondott, és foghúzás után a legelső dolog amit ettem az puding volt, a foghúzás után egy napra meg ettem túrórudit is, és félek hogy begyulladt. Még mindig van egy nagy lyuk ami tele van gondolom alvadt vérrel, de a teteje kicsit barnás. és én azt hallottam hogy fehéresnek kell lennie. begyulladt? én csak azt tudtam hogy tejet nem szabad inni.
2010. júl. 4. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baja nincs, főleg, ha nagy fog volt. Ha egy hét múlva is alvadt vér lesz rajta, akkor fogorvos!
2010. júl. 4. 20:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ha azt mondja valaki, hogy tejet ne igyál, akkor számomra egyértelmű, hogy tejterméket sem szabad. A tejtermékben tej van.
2010. júl. 4. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!